Αυτό πρέπει να το δεις: Τα πάντα για τα Passwords

Passwords: Πως χακάρονται, τα λάθη μας, τι πρέπει να κάνουμε

Πρόκειται για το καλύτερο βίντεο στα ελληνικά που βρήκα στο YouTube το οποίο εξηγεί τα πάντα για τους κωδικούς πρόσβασης (Passwords) που βάζουμε σε διάφορα sites, υπηρεσίες και τράπεζες. Με απλό λόγο, κατανοητό σε όλους (αρχάριους και μη) ο Γιάννης Σαρακατσάνης (ναι ο κωμικός), σε συνεργασία με τον ειδικό Γιάννη Κουκούρα, εξηγούν πως χακάρονται τα Passwords, ποια είναι τα λάθη που κάνουμε όταν τα επιλέγουμε, πόση ώρα θέλει ένας κακόβουλος για να βρει το password μας και φυσικά, τι πρέπει να κάνουμε για να προστατευτούμε. 

Μέσα από ένα εκπληκτικό βίντεο, με χιουμοριστικές πινελιές, ο Γιάννης Σαρακατσάνης, μας βάζει για τα καλά στον κόσμο των passwords, έναν κόσμο που πρέπει να γνωρίζουμε όλοι πάρα πολύ καλά, διότι όταν τα πάντα πλέον γίνονται από το διαδίκτυο, μεγάλο μέρος της ζωής μας βρίσκεται εκεί, όλα τα οικονομικά μας τα διαχειριζόμαστε από το κινητό. Οπότε, επιτακτική ανάγκη είναι να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα μέχρι να έρθει η εποχή που δε θα χρειάζονται οι κωδικοί, επειδή κάποια άλλη, νέα τεχνολογία, θα δώσει τη λύση. 

Απόλαυσε το βίντεο:




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal