VirusTotal Mobile - Δωρεάν έλεγχος για μολυσμένες εφαρμογές στο κινητό

VirusTotal Mobile - Δωρεάν έλεγχος για μολυσμένες εφαρμογές στο κινητό

Οι περισσότεροι γνωρίζουμε το ViruTotal, και για όσους δεν έχουν ακούσει κάτι γιαυτό, πρόκειται για μια εκπληκτική web εφαρμογή που κάνει το εξής ωραίο: Ψάχνει αυτόματα και με τη συμβολή πάνω από 50 Antivirus ταυτόχρονα, για τυχόν μολύνσεις σε αρχεία και URL διευθύνσεις. Και όλα αυτά, τα κάνεις online!
 
Αυτό που δε γνωρίζεις όμως είναι πως υπάρχει μια εφαρμογή για κινητά Android, που φτιάχτηκε από fans του VirusTotal, η οποία ελέγχει τις εφαρμογές που έχεις εγκατεστημένες στο κινητό σου και σε ενημερώνει για κακόβουλο λογισμικό (ιούς, Trojans, Worms) που πιθανόν υπάρχουν και δεν το γνωρίζεις. 

Το VirusTotal Mobile λοιπόν, είναι εντελώς δωρεάν, το έχουν κατεβάσει πάνω από πέντε εκατομμύρια άνθρωποι και η βαθμολογία στο Google Play Store βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα, αφού έχει μέχρι στιγμής πάνω από 13.000 κριτικές, και έχει αποκομίσει 4.7/5 αστέρια! 

Προσοχή! Το VirusTotal για Android δεν παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο και, έτσι, δεν είναι υποκατάστατο για οποιοδήποτε προϊόν προστασίας από ιούς. Απλά αποτελεί μια δεύτερη γνώμη σχετικά με τις εφαρμογές που έχεις στο κινητό σου.

Έκδοση: 2.4.5
Μέγεθος: 10 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.4 και άνω
Κατασκευαστής: FunnyCat
Πηγή:Google Play Store
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram