Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει η ιστοσελίδα σου

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά για μια ιστοσελίδα

Ο τίτλος λέει ακριβώς αυτό που θέλουμε να σου δείξουμε σήμερα και δεν πρέπει να το χάσεις με τίποτα, ειδικά αν σκέφτεσαι να φτιάξεις ιστοσελίδα για την επιχείρησή σου ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο.
 
Ο Βαγγέλης Γράσσος, ένας εμπειρότατος προγραμματιστής που τα βίντεό του τα ανεβάζουμε στο site μας αποκλειστικά στη στήλη Web Business, μας δείχνει αυτή τη φορά τα σημαντικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει μια ιστοσελίδα και πως θα κρίνουμε αν αυτή η ιστοσελίδα είναι όμορφη, λειτουργική και επιτελεί το στόχο της. 
 
Τελικός στόχος αυτού του βίντεο, είναι να μπορέσουμε να δώσουμε στον επισκέπτη της ιστοσελίδας μας, να δει τη δομή, τα χρώματα και το περιεχόμενό της με τρόπο κατανοητό. Εκτός όμως από τον επισκέπτη, ένας «αόρατος» και συνάμα ο σημαντικότερος παρατηρητής μιας καλής ιστοσελίδας, είναι οι μηχανές αναζήτησης· και πίστεψέ με, πρέπει να σε βλέπουν με «καλό μάτι».
 
Έτσι λοιπόν, σε συνδυασμό με το προηγούμενο βίντεο, «Τα μυστικά μιας καλής ιστοσελίδας», και αυτών που θα ακολουθήσουν, θα έχεις ένα ωραίο και σημαντικό πακετάκι για να μπεις στο νόημα του θέματος και το σημαντικότερο, να ξέρεις ακριβώς τι είναι αυτό που θέλεις και πως να το ζητάς.  
 
Απόλαυσε το βίντεο




Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram