WildBit Viewer - Ένας δωρεάν και πανάλαφρος Image Viewer, Editor και SlideShow

WildBit Viewer - Ένας δωρεάν και πανάλαφρος Image Viewer, Editor και SlideShow

Το WildBit Viewer είναι ένα μικρό, γρήγορο και θαυματουργό πρόγραμμα προβολής εικόνων με επιπλέον δυνατότητες όπως προβολή των φωτογραφιών μας σε slides αλλά και ένας εξαιρετικός editor.για να κάνεις βασική επεξεργασία των φωτογραφιών σου.

Φυσικά, το πρόγραμμα είναι δωρεάν με πολλά και χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως είναι οι πληροφορίες εικόνας με EXIF, μεταδεδομένα κ.α.  Διαθέτει επίσης Image Compare, όπου μπορείς να συγκρίνεις εικόνες δίπλα-δίπλα.
Στα αγαπημένα, μπορείς να αποθηκεύσεις μια λίστα/φακέλους εικόνων και να τις φορτώσεις αργότερα χωρίς να τις ψάχνεις. Με τα slides, μπορείς να προβάλεις εικόνες μέσα από 176 διαφορετικά εφέ μετάβασης και να δημιουργήσεις μια προσαρμοσμένη στα δικά σου γούστα προβολή διαφανειών. Αυτή η λειτουργία του Slide Show περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη πολλαπλών οθονών και γρήγορη εναλλαγή μεταξύ τους

Το WildBit Viewer υποστηρίζει όλα τα κύρια φορμάτ εικόνων, συμπεριλαμβανομένων των BMP, JPEG, JPEG 2000, GIF, PNG, PCX, TIFF, WMF και TGA (πάνω από 70 φορμάτ).

Τέλος, με τον editor μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω από βασική επεξεργασία όπως κόψιμο εικόνων, αλλαγή χρωματισμού, φωτισμού, να κάνεις rotate, να βάλεις εφέ, αλλαγές μεγέθους, να βάλεις κείμενο, υποστηρίζει και Layers, πράγμα που με άφησε έκπληκτο, αφού το συναντάμε σε πιο εξειδικευμένα προγράμματα επεξεργασίας εικόνων.

Το πρόγραμμα διατίθεται και σε Portable έκδοση, για όσους δε θέλουν να το έχουμε μόνιμα εγκατεστημένο στον υπολογιστή του. 

Έκδοση: 6.8
Μέγεθος: 27 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: WildBit Software
Πηγή: wildbit-soft.fi
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram