Πως να αυξήσεις τη μνήμη RAM σε Xiaomi κινητά

Αυξάνουμε τη RAM σε Xiaomi κινητά

Από την έκδοση MIUI 12.5 και μετά, η Xiaomi πρόσθεσε στο λειτουργικό της τη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης RAM χρησιμοποιώντας τον αντίστοιχο αποθηκευτικό χώρο. Οπότε, μπορούμε πολύ εύκολα να αυξήσουμε τη RAM έως και 3 GB επιπλέον ανάλογα το χώρο αποθήκευσης που έχουμε διαθέσιμο στο κινητό μας. 
Δηλαδή, αν έχεις κινητό της Xiaomi με 256 GB χώρο αποθήκευσης, μπορείς να boostάρεις τη RAM με επιπλέον 3 GB. Αντίστοιχα, όσοι έχουν 128 GB χώρο αποθήκευσης, παίρνουν 2 GB επιπλέον RAM και με 1 GB RAM εφοδιάζονται όσοι διαθέτουν 64 GB αποθηκευτικό χώρο. 

Πως το ενεργοποιούμε

Η διαδικασία ενεργοποίησης είναι εύκολη αφού βρίσκεται μέσα στις ρυθμίσεις του κινητού και με τρία βήματα είσαι έτοιμος. 

Πάμε στις ρυθμίσεις του κινητού και επιλέγουμε «πρόσθετες ρυθμίσεις»



Στη συνέχεια, επιλέγουμε από το μενού το «Επέκταση μνήμης»




Και τέλος, πατάμε το κουμπί για να ενεργοποιήσουμε τη μνήμη RAM που μας δίνει η επιλογή. Στο κινητό μου έχω 64 GB αποθηκευτικό χώρο, οπότε μου δίνει 1 GB επιπλέον μνήμης. 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram