Γιατί να χρησιμοποιήσω δωρεάν εφαρμογές;

Γιατί δωρεάν applications;

Αγαπητέ αναγνώστη,

Κατά καιρούς καταλαβαίνουμε ότι μπορεί να έχεις ανησυχίες σχετικά με τη χρήση δωρεάν εφαρμογών, διότι συνήθως πιστεύουμε ότι δεν είναι τόσο καλές όσο οι επί πληρωμή.

Ωστόσο, στο dwrean.net, θέλουμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι οι δωρεάν εφαρμογές μπορούν να είναι εξίσου καλές, αν όχι καλύτερες, από τις πληρωμένες εφαρμογές σε αρκετές περιπτώσεις.

Πρώτα απ' όλα, πολλές δωρεάν εφαρμογές προσφέρουν τα ίδια χαρακτηριστικά και λειτουργίες με τις αντίστοιχες που είναι επί πληρωμή, οπότε μπορούμε να έχουμε το ίδιο επίπεδο υπηρεσιών χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψουμε χρήματα. Επιπλέον, οι δωρεάν εφαρμογές  χρησιμοποιούνται από εκατοντάδες χρήστες, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν δοκιμαστεί, είναι αξιόπιστες και αποτελεσματικές. 

Ακόμα ένα πλεονέκτημα των δωρεάν εφαρμογών είναι ότι συχνά υποστηρίζονται από διαφημίσεις, που σημαίνει ότι οι προγραμματιστές μπορούν να συνεχίσουν να ενημερώνουν και να βελτιώνουν την εφαρμογή χωρίς να απαιτούν από τους χρήστες να πληρώνουν για κάθε ενημέρωση.

Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη συνολική εμπειρία για εμάς τους χρήστες, καθώς η εφαρμογή βελτιώνεται και ενημερώνεται συνεχώς. Συνεπώς, καλό είναι να απενεργοποιούμε το adblocker σε εφαρμογές και site που μας βοηθούν καθημερινά. 

Φυσικά, με τη χρήση δωρεάν εφαρμογών εξοικονομούμε αρκετά χρήματα, ειδικά αν έχουμε περιορισμένο προϋπολογισμό ή αν δοκιμάζουμε συχνά νέες εφαρμογές για να δούμε ποιες μας αρέσουν περισσότερο. Τούτου λεχθέντος, έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάζουμε «άπειρες» δωρεάν εφαρμογές για να βρούμε αυτή που μας ταιριάζει καλύτερα, χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα για εφαρμογές που εντέλει να μη χρησιμοποιήσουμε.

Τέλος, αυτό που πρέπει να σου πω, είναι να μη φοβάσαι τις δωρεάν εφαρμογές, πρόκειται για μια εξαιρετική επιλογή και μπορούν να σου προσφέρουν ακριβώς αυτά που ζητάς. 

Με το τέλος του 2022 να πλησιάζει, μπορείς να υποστηρίξεις το dwrean.net, κάνοντας μια δωρεά για το δωρεάν περιεχόμενο που σας προσφέρουμε ή απλά απενεργοποιώντας το ad blocker σου! 

Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram