In My Diary - Το δωρεάν προσωπικό σου ημερολόγιο

Δωρεάν ημερολόγιο για όλους


Το In My Diary είναι μια εύκολη στη χρήση εντελώς δωρεάν, πολύγλωσση, προσωπική εφαρμογή ημερολογίου που κάνει πολλά παραπάνω από ένα κλασικό ηλεκτρονικό ημερολόγιο. Μέσα από το καλαίσθητο και old school περιβάλλον εργασίας θα μπορέσουμε να οργανώσουμε όλες τις λίστες εργασιών και τα ραντεβού μας, να αποθηκεύσουμε τους κωδικούς μας, να γράφουμε απλές σημειώσεις, να τηρούμε τα οικονομικά μας και να καταχωρούμε τις επαφές μας.

Σε όλα τα παραπάνω μπορούμε να βάζουμε υπενθυμίσεις ώστε να ειδοποιούμαστε για επερχόμενες εκδηλώσεις, εργασίες, γενέθλια κ.α. Επίσης, μας δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης κενού ημερολογίου ή με όλες τις σημειώσεις μας. 

Σημαντική λειτουργία είναι η επιλογή να βάλουμε έναν κύριο κωδικό πρόσβασης για να μπαίνουμε στην εφαρμογή και να αποτρέψουμε την πρόσβαση σε τυχόν αδιάκριτα μάτια. Επιπλέον, μπορούμε να δημιουργήσουμε άπειρα ημερολόγια και να τα αποθηκεύουμε ξεχωριστά και με ξεχωριστό κωδικό πρόσβασης! 

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε την επιλογή συγχρονισμού του ημερολογίου μας με αυτό του Google Calendar. 

Τα εύσημα του In My Diary πηγαίνουν στον Kevin Edwards, έναν συνταξιούχο δάσκαλο και μουσικό που ζει στο Yorkshire της Αγγλίας ο οποίος ξεκίνησε τη δημιουργία της εφαρμογής το μακρινό 2011. 

Έκδοση: 3.86
Μέγεθος: 7.9 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Kevin Edwards
Πηγή: inmydiary.co.uk
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal