Δύο πιστοποιημένα δωρεάν καθαριστικά για Android συσκευές

Δωρεάν καθαριστικά για android
Όταν στο παιχνίδι του καθαρισμού της Android συσκευής μπαίνουν εταιρίες Antivirus, τότε πρέπει να τις δείξουμε λίγο περισσότερο εμπιστοσύνη. Έτσι ακριβώς ένιωσα όταν αντίκρισα το Avast Cleanup και το AVG Cleaner. Δυο μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες, η Avast και η AVG, δημιούργησαν τα εν λόγω δωρεάν λογισμικά καθαρισμού Android συσκευών από περιττά αρχεία και ενίσχυση της αποδοτικότητας. Πάμε να τα κατεβάσουμε: 

  • Avast Cleanup - Με το πρόγραμμα αυτό θα απελευθερώσεις χώρο που ούτε γνώριζες ότι υπάρχει. Το Avast Cleanup είναι ένα ιδιαίτερα αποτελεσματικό app καθαρισμού άχρηστων αρχείων και απόδοσης μνήμης για Android συσκευές. Το έχουν κατεβάσει πάνω από 50 εκατομμύρια χρήστες και η κριτική στο Google Play Store είναι σε υψηλά επίπεδα: 4.6/5 αστέρια. 
  • AVG Cleaner - Το AVG Cleaner λοιπόν, κάνει την Android συσκευή σου να λειτουργεί γρήγορα και ομαλά, αποθηκεύει περισσότερα δεδομένα, λόγω του ότι μπορείς να την αδειάζεις από άχρηστα αρχεία, και μένει φορτισμένη για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα λόγω της έξυπνης διαχείρισης των εφαρμογών. Επίσης, το έχουν κατεβάσει πάνω από 50 εκατομύρια ευχαριστημένοι χρήστες και η κριτική στον «θεό» με 4.8/5 αστέρια. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal