Marvel Snap - Το νέο δωρεάν multiplayer παιχνίδι που θα σε κάνει να μην ξεκολλάς

Τι είναι το Marvel Snap multiplayer  
 
Δεν θα ήταν ψέμα να πει κανείς πως το Marvel Snap είναι από τα πιο πολυσυζητημένα και σίγουρα δημοφιλή παιχνίδια που κυκλοφόρησαν το τελευταίο διάστημα. Ο δωρεάν τίτλος της Nuverse κυκλοφόρησε πρόσφατα σε smartphone (Android, iOS) αλλά και σε υπολογιστές, μέσω του Steam, και έχει καταφέρει να δημιουργήσει φανατικό κοινό.

Το Marvel Snap ακολουθεί πιστά τη λογική των παιχνιδιών με κάρτες. Οι μάχες εξελίσσονται online και ο παίκτης διατηρεί και εμπλουτίζει συνεχώς τη δική του συλλογή με κάρτες ηρώων της Marvel (Captain America, Wolverine,  Hulk, Deadpool, Ironman και πολλοί ακόμη). 

Κλειδί πίσω από την επιτυχία του free to play τίτλου είναι η ταχύτητά του. Τα παιχνίδια διαρκούν συνήθως μόλις 2-3 λεπτά κάτι που σημαίνει πως ανά πάσα στιγμή μπορείς να παίξεις ένα παιχνίδι. Η ταχύτητα αυτή δημιουργεί μία μοναδική αίσθηση αδρεναλίνης, αφού ποτέ δεν είναι αργά για ακόμη έναν αγώνα. Επίσης σημαντικός είναι και ο μηχανισμός του Snap. Αν πατήσεις Snap, τα στοιχήματα αυξάνονται και αυτό προσθέτει ακόμη ένα επίπεδο στρατηγικής (με μπλόφες κ.τ.λ.) ενώ κάνει ακόμη πιο έντονο τον ανταγωνισμό.

Αυτό είναι το δωρεάν Marvel Snap και η αλήθεια είναι πως όσοι το δοκίμασαν κόλλησαν για τα καλά!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android (5.1+), iOS, Windows
Κατασκευαστής: Nuverse
Πηγή: marvelsnap.com
Συντάκτης του άρθρου: Dwrean Team


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram