NoteIt Widget - Γράφεις στην αρχική οθόνη και το βλέπει ο φίλος σου στο κινητό του

 
Android App 2022 Notes

Μία αρκετά πρωτότυπη εφαρμογή για Android ακούει στο όνομα NoteIt Widget και είναι δωρεάν. Το NoteIt Widget, όπως προδίδει και το όνομά του, είναι περισσότερο ένα widget, παρά μία συμβατική εφαρμογή.

Η λειτουργία του είναι απλή, καθώς αφού το εγκαταστήσουμε και το προσθέσουμε στην αρχική μας οθόνη, τότε θα έχουμε ένα ενεργό «παράθυρο» που μοιάζει με post it note. Έχουμε την επιλογή να συνδεθούμε με φίλους ή με τον σύντροφό μας και να ανταλλάξουμε μικρές σημειώσεις
 
Οι σημειώσεις που θα στέλνουμε θα εμφανίζονται στην αρχική οθόνη των φίλων μας και αντίστοιχα οι δικές τους στη δική μας. Τα σχέδια μπορεί να είναι από πολύ απλά μηνύματα, μέχρι μικρές ζωγραφιές. Σε λίγα δευτερόλεπτα το μήνυμά μας εμφανίζεται στην οθόνη του φίλου μας και... μπορεί να του φτιάξει την ημέρα ή να τον κάνει να γελάσει με κάτι που σκεφτήκαμε.

Το NoteIt Widget κυκλοφόρησε φέτος, το 2022 και ήδη μετρά περισσότερες από 10 εκατομμύρια λήψεις. Μία δωρεάν δοκιμή αρκεί!
 
Έκδοση: 1.5
Μέγεθος: 37MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (7+)
Κατασκευαστής: Iconic Hearts
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram