«Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα» - Δωρεάν βιβλίο του αστρονόμου Αλέξη Δεληβοριά

«Παράξενοι Κόσμοι στο Ηλιακό Σύστημα» - Δωρεάν βιβλίο του αστρονόμου Αλέξη Δεληβοριά


Από την εισαγωγή του βιβλίου: 
Από την καυτή Αφροδίτη έως τον παγωμένο Πλούτωνα, από τη γεμάτη ηφαίστεια Ιώ έως τον υπόγειο ωκεανό που κρύβει η παγωμένη επιφάνεια της Ευρώπης και από τις θάλασσες μεθανίου του Τιτάνα έως τα πέρατα της βαρυτικής «κυριαρχίας» του Ήλιου, ο οδηγός αυτός αναδεικνύει τη θαυμαστή πολυπλοκότητα των παράξενων κόσμων που κρύβει μέσα του το Ηλιακό μας σύστημα.

Σε συγγραφή του Αστρονόμου Αλέξη Δεληβοριά και το εκδοτικό τμήμα του Ιδρύματος Ευγενίδου, έχουμε στα χέρια μας ένα καταπληκτικό βιβλίο με πλούσια εικονογράφηση, όπου μπορούμε όλοι να χαρούμε την ανάγνωσή του χάρη στη δωρεάν διανομή του σε PDF μορφή. Γράφτηκε το 2015 ως συνοδευτικό βιβλίο για  την ομώνυμη ψηφιακή παράσταση του Πλανηταρίου. 

σ.σ: Το βιβλίο αυτό είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να σου δοθεί συμπυκνωμένη η επιστημονική γνώση του Διαστήματος μέσα από εκλαϊκευμένη προσέγγιση, πράγμα που το καταφέρνουν καλά οι εκδόσεις του συγκεκριμένου Ιδρύματος. 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 7.77 MB
Σελίδες: 43
Συγγραφέας: Αλέξης Δεληβοριάς
Πηγή: eef.edu.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram