Photosplit - Δωρεάν εφαρμογή για διαχωρισμό φωτογραφιών στο Instagram με εντυπωσιακά αποτελέσματα

Εφαρμογή για να φτιάξεις grid στο Instagram feed σου

Σίγουρα θα έχεις πετύχει προφίλ στο Instagram που ανεβάζουν μία εικόνα με ιδιαίτερο τρόπο. Μπορεί να τη χωρίσουν σε πολλές μικρότερες, δημιουργώντας ένα ωραίο εφέ στο feed του προφίλ, ή ακόμη και να τη χωρίσουν σε ίσα κομμάτια ώστε να προβάλλεται μία συνεχόμενη εικόνα μέσα σε ένα carousel post. 

Το Photosplit είναι η πιο γνωστή δωρεάν εφαρμογή που θα σε βοηθήσει να κάνεις κάτι αντίστοιχο και στο δικό σου προφίλ. Αρχικά, πρέπει να διαλέξεις την εικόνα και αν θες αυτή να χωριστεί σε 1x2, 1x3, 2x3, 3x3, 4x3 & 5x3 κομμάτια, ενώ η ανάλυσή της δε θα μειωθεί καθόλου! Η εφαρμογή επίσης δίνει τη δυνατότητα να δεις το τελικό αποτέλεσμα πριν ανεβάσεις κάτι στο Instagram.

Η ανάρτηση της φωτογραφίας, ή καλύτερα... των κομματιών της, μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Είτε αυτόματα μέσα από την εφαρμογή, είτε χειροκίνητα, αφήνοντας σε να αποθηκεύσεις τα κομμάτια ξεχωριστά στη συσκευή σου και να τα ανεβάσεις με συγκεκριμένη σειρά ακολουθώντας τις οδηγίες.

Με το Photosplit εγκατεστημένο στο Android ή iOS smartphone σου είσαι έτοιμος, δε θα χρειαστείς τίποτα άλλο για να έχεις και εσύ ένα μοναδικό και εντυπωσιακό προφίλ στο Instagram!

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα το λειτουργικό
Λειτουργικό σύστημα: Android (6+), iOS
Κατασκευαστής: Tech+Beyond
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram