SimplePDF - Το καλύτερο πρόγραμμα επεξεργασίας PDF είναι δωρεάν, χωρίς εγκατάσταση και εγγραφή

δωρεάν PDF editor επεξεργασία online

Το Simple PDF είναι μία ολοκαίνουρια και δωρεάν web εφαρμογή για επεξεργασία PDF αρχείων. Όπως προδίδει και το όνομά του, όλα είναι αρκετά απλά, κάτι που κάνει το Simple PDF τον ιδανικό επεξεργαστή PDF αρχείων ακόμη και για αρχάριους χρήστες.

Αφού επισκεφθούμε τη σελίδα, μπορούμε να ανεβάσουμε σε αυτή το αρχείο PDF που θέλουμε να επεξεργαστούμε. Μόλις ανέβει, έχουμε πρόσβαση σε κάθε σελίδα του ξεχωριστά. Κάθε σελίδα μπορεί να διαγραφεί ή να αλλάξουμε τη σειρά των σελίδων του εγγράφου. Βέβαια, οι δυνατότητες δεν σταματούν εδώ. 
 
Με το πρώτο εργαλείο που υπάρχει στο δεξί τμήμα της οθόνης μπορούμε να προσθέσουμε κείμενο σε όποιο σημείο του PDF αρχείου επιθυμούμε, ιδανικό για συμπλήρωση αιτήσεων. Παράλληλα, υπάρχει το εργαλείο «check mark» για προσθήκη «τικ» σε αντίστοιχα πεδία επιλογής. Επιπλέον, υπάρχει εργαλείο για προσθήκη εικόνων, σε όποιο σημείο επιθυμούμε, ενώ αντίστοιχα μπορούμε να εισάγουμε και υπογραφή. Ανά πάσα στιγμή μπορούμε να κατεβάσουμε το επεξεργασμένο PDF αρχείο στον υπολογιστή μας.

Η online φύση του SimplePDF το καθιστά ένα άμεσα προσβάσιμο δωρεάν εργαλείο για επεξεργασία PDF αρχείων σε οποιοδήποτε υπολογιστή εύκολα και γρήγορα. Ταυτόχρονα δεν απαιτεί καμία εγγραφή για να το χρησιμοποιήσουμε, ενώ όλη η διαδικασία γίνεται «τοπικά» στο browser μας, κάτι που σημαίνει πως το αρχείο μας δεν στέλνετε πουθενά και παραμένει ασφαλές στον υπολογιστή μας.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα:  https://simplepdf.eu

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram