System Examiner - Πλήρη εικόνα του υπολογιστή μας και ανίχνευση πιθανών προβλημάτων

System Examiner - Πλήρη εικόνα του υπολογιστή μας και ανίχνευση πιθανών προβλημάτων


Το System Examiner είναι μια δωρεάν εφαρμογή για Windows η οποία μας παραθέτει λεπτομέρειες για το εγκατεστημένο υλικό και λογισμικό που έχουμε στον υπολογιστή μας.
Μας δίνει μια ολοκληρωμένη εικόνα του συστήματός μας, και αν υπάρχουν προβλήματα μπορεί να τα ανιχνεύσει και να μας δώσει αναλυτική αναφορά. Το πρόγραμμα διατίθεται και σε portable έκδοση, δηλαδή χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή. 

Την πρώτη φορά που θα το ανοίξουμε, θα μας εμφανίσει βασικές πληροφορίες του υπολογιστή μας αλλά όλο το «ζουμί» της υπόθεσης είναι στην αναφορά (report) που θα πρέπει να πατήσουμε το κουμπί για να μας την ετοιμάσει σε Html αρχείο. Εκεί, όλες οι παραγόμενες πληροφορίες μπορεί να μας φανούν χρήσιμες σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε με κάποιον τεχνικό ή όταν ζητάμε βοήθεια από ένα φόρουμ. Φυσικά, δεν είναι μόνο γι' αυτό τον σκοπό αλλά και να μάθουμε με λεπτομέρεια τα Specs του υπολογιστή μας. 

Με απλά λόγια, το System Examiner παρέχει πληθώρα πληροφοριών για τον υπολογιστή μας (PC ή Laptop) με πολλές δυνατότητες χρήσης. Ένα πράγμα, μεταξύ άλλων, που μας άρεσε, είναι η ικανότητά του να δίνει πληροφορίες για τις εγκατεστημένες εφαρμογές τρίτων (Third Party) με τη δυνατότητα προβολής λεπτομερών πληροφοριών για την κάθε μία.

Έκδοση: 1.0 
Μέγεθος: 2.01 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: Macecraft Software
Πηγή: systemexaminer.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram