Asana - Οργανώνουμε εύκολα τη δουλειά μας

Η οργάνωση σε άλλο επίπεδο


Το Asana είναι ένα εργαλείο διαχείρισης project που μας βοηθάει να παρακολουθούμε την πορεία μια εργασίας σε συνεργασία με άλλους. Σήμερα θα δούμε τη δωρεάν έκδοση που προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά και μπορεί να αξιοποιηθεί για την αποτελεσματική διαχείριση του επόμενού μας project. 

Ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά της δωρεάν έκδοσης, είναι η δυνατότητα δημιουργίας εργασιών και ανάθεσής τους σε μέλη της ομάδας μας. 

Αυτό επιτρέπει στα μέλη της ομάδας μας να παρακολουθούν τον φόρτο εργασίας και διασφαλίζει ότι αυτές  ολοκληρώνονται αποτελεσματικά και εγκαίρως. 

Επιπλέον, το Asana μας επιτρέπει να ορίζουμε προθεσμίες για τις εργασίες, να προσθέτουμε συνημμένα αρχεία και σημειώσεις. Εκτός από τη διαχείριση εργασιών και έργων, η δωρεάν έκδοση, προσφέρει μια σειρά εργαλείων συνεργασίας όπου μπορούμε να επικοινωνούμε μεταξύ μας με μηνύματα εντός της εφαρμογής σε πραγματικό χρόνο.

Συμπερασματικά,  είτε διαχειριζόμαστε ένα μεγάλο έργο είτε απλώς θέλουμε να παρακολουθήσουμε τις καθημερινές μας εργασίες,  η δωρεάν έκδοση του Asana είναι ένα ισχυρό εργαλείο που μπορεί να μας βοηθήσει να παραμείνουμε οργανωμένοι και να συνεργαστούμε πιο αποτελεσματικά.  Συνεπώς, είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο τόσο για ομάδες όσο και σε ατομική χρήση. 

Κατασκευαστής: Asana, Inc.
Πηγή: asana.com
Συντάκτης του άρθρου: Άγγελος Χουβαρδάς


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram