PNGWING - Χιλιάδες δωρεάν διαφανείς εικόνες για να τις χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις

PNGWING - Χιλιάδες δωρεάν διαφανείς εικόνες για να τις χρησιμοποιήσεις όπου θέλεις

Με αυτή τη δημοσίευση συμπληρώνουμε μια εξαιρετική τριλογία. Την τριλογία των δωρεάν transparent εικόνων, δηλαδή εικόνες που από το θέμα τους λείπει το background και μπορείς εύκολα να τις χρησιμοποιήσεις σε δικά σου project. Μετά από τα εξαιρετικά CleanPNG και PNGTAB, μέσω των οποίων μπορείς να κατεβάσεις «άπειρες» δωρεάν εικόνες, έρχεται «να δέσει το γλυκό» με το PNGWING, μία ακόμα εξαιρετική πρόταση για όσους δουλεύουν με εικόνες και θέλουν να κάνουν τη ζωή τους ευκολότερη. 

Χάρη στην μπάρα αναζήτησης που διαθέτει σε πρώτο πλάνο, μπορείς να ψάξεις για οτιδήποτε θέλεις και κατά 99% θα σου βγάλει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εικόνες σε PNG format, το οποίο είναι κατάλληλο για Transaparent δημιουργίες, μπορείς να τις κατεβάσεις εντελώς δωρεάν στον υπολογιστή ή το κινητό σου, σε υψηλή ανάλυση και να τις τοποθετήσεις σε δικό σου πρότζεκτ ή για το site σου. Επιπλέον, μπορείς να «πειράξεις» τις διαστάσεις, πριν κατεβάσεις την εικόνα, για να ταιριάζει πιο πολύ στο θέμα που εργάζεσαι. 

Πολλές φορές δανειστήκαμε υλικό από αυτά τα sites, μιας και είναι εντελώς δωρεάν και από πνευματικά δικαιώματα. Ο μόνος περιορισμός είναι ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιείς τις συγκεκριμένες εικόνες για να βγάλεις κέρδος, όπως πουλώντας τες. 

• Πήγαινε στο site: PNGWING - Διαφανείς εικόνες εντελώς δωρεάν για τα project σου


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram