Εγκατάσταση της GCam στο κινητό μας

Πως εγκαθιστώ την Google Κάμερα στο κινητό μου

Όπως διαβάζουμε από το φιλικό site techvalue.gr που ειδικεύεται σε κινητές συσκευές, μπορούμε εύκολα να εγκαταστήσουμε την τελευταία έκδοση της GCam στο Android κινητό μας. Θα  μου πεις τώρα τι είναι η GCam; Πρόκειται για εφαρμογή κάμερας της Google που είναι προεγκατεστημένη στα (ακριβά) Google Pixel κινητά της εταιρίας και θεωρείται η καλύτερη εφαρμογή στο είδος της. 

Με τα «μαγικά χέρια» των μηχανικών της Google, η GCam ανεβάζει στα ύψη τις φωτογραφικές επιδόσεις της κάμεράς μας με αποτέλεσμα να παίρνουμε ποιοτικότερες φωτογραφίες και επιπλέον έχουμε τη δυνατότητα να ενεργοποιήσουμε κάποια νέα χαρακτηριστικά όπως το HDR+ και την αστροφωτογραφία! 

Έτσι λοιπόν, μπορούμε να κατεβάσουμε την Google κάμερα εντελώς δωρεάν -αρκεί να υποστηρίζεται από το κινητό μας- και να ακολουθήσουμε τα βήματα που μας υποδεικνύονται στο Techvalue ► Πως εγκαθιστώ την νέα κάμερα της google στο κινητό μου

Υπάρχουν τρεις (3) διαφορετικές εκδόσεις της εφαρμογής ανάλογα τη συσκευή μας. Δηλαδή, θα δεις αρχείο εφαρμογής για Samsung κινητά, για συσκευές με Snapdragon επεξεργαστές και μια πιο γενική κατηγορία που απευθύνεται σε κατόχους κινητών που δεν είναι Samsung ή δεν έχουν SnapDragon. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram