Instander - Ένας δωρεάν Android client για Instagram χωρίς διαφημίσεις και πολλά καλούδια

Καλύτερη εφαρμογή Instagram χωρίς διαφημίσεις

Το Instander είναι μία παραμετροποιημένη εφαρμογή/client για το Instagram η οποία έχει αναπτυχθεί από ένα άτομο. Όπως και οι περισσότερες «μονταρισμένες» εφαρμογές, έτσι και το Instander έρχεται να προσθέσει περισσότερες λειτουργίες από αυτές της επίσημης εφαρμογής.

Οι πιο σημαντικές είναι:
  • Καμία διαφήμιση στο Instagram feed, αφού υπάρχει ενσωματωμένο adblock
  • Δυνατότητα να γίνει αντιγραφή (copy) κειμένου από σχόλια, περιγραφές και bio
  • Εύκολη λήψη (download) φωτογραφιών, βίντεο & reel ή story σε υψηλή ποιότητα
  • Ghost mode: οι φίλοι μας δεν βλέπουν αν έχουμε δει το Story τους, δεν βλέπουν πότε πληκτρολογούμε στο chat, ή αν έχουμε διαβάσει το μήνυμά τους και τους έχουμε αφήσει στο «διαβάστηκε».

Καθώς το Instander είναι μία «μονταρισμένη» εφαρμογή, δεν είναι δυνατό να προσφερθεί μέσω του Google Play. Αντιθέτως, το κατεβάζουμε από την επίσημη σελίδα του δημιουργού του. Εκεί βρίσκονται δύο διαφορετικές εκδόσεις του Instander, η Clone και η Original. 

Η πρώτη μας επιτρέπει να εγκαταστήσουμε το Instander ως μία ξεχωριστή εφαρμογή στη συσκευή μας, χωρίς να αντικατασταθεί η επίσημη εφαρμογή της Meta. Η δεύτερη έκδοση, αντικαθιστά εντελώς την πρωτότυπη εφαρμογή και «μεταμφιέζεται» σε αυτή, επομένως θα πρέπει πρώτα να απεγκαταστήσουμε την πρωτότυπη (δηλαδή το κανονικό instagram), πριν γίνει η εγκατάσταση του Instander. 

Τέλος, όπως πάλι συμβαίνει με τις περισσότερες «μονταρισμένες» εφαρμογές, οφείλουμε να σημειώσουμε πως χρησιμοποιούμε το Instander με δική μας ευθύνη, παρότι έχει δεκάδες χιλιάδες χρήστες παγκοσμίως, κάτι που δείχνει πως δεν είναι «τυχαίο».

Έκδοση: 17.2
Μέγεθος: 54MB
Λειτουργικό σύστημα: Android
Κατασκευαστής: The Dise
Πηγή: thedise.me
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram