rDrop - Άμεση και δωρεάν μεταφορά αρχείων μεταξύ υπολογιστή και smartphone ασύρματα, χωρίς περιορισμούς

μεταφορά αρχείων ασύρματα

Το rDrop είναι η καλύτερη λύση για μεταφορά αρχείων, ασύρματα, ανάμεσα σε υπολογιστές και smartphones. Πρόκειται για μία πολύ απλή στη χρήση online πλατφόρμα που επιτρέπει να στείλουμε τα αρχεία μας με ασφάλεια, ενώ δεν έχει όριο μεγέθους, κάτι που την καθιστά ιδανική για μεγαλύτερα αρχεία.

Η διαδικασία είναι απλή και αρκεί να επισκεφθούμε την ιστοσελίδα του rDrop. Αφού επιλέξουμε το σχετικό αρχείο που θέλουμε να στείλουμε, το rDrop θα εμφανίσει έναν κωδικό αριθμό αλλά και ένα QR code. Σκανάροντας το QR code ή εισάγοντας τον κωδικό στη συσκευή που θέλουμε να λάβει το αρχείο, ξεκινά η P2P σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών και το αρχείο μεταφέρεται. Η P2P σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών είναι και ο λόγος που και οι δύο θα πρέπει να παραμείνουν ανοιχτές και συνδεδεμένες στο διαδίκτυο για όσο διαρκέσει η αποστολή.
 
Η μεταφορά αρχείων μέσω του rDrop είναι εντελώς δωρεάν, με τον δημιουργό του να δέχεται δωρεές για το έργο του. Εμείς τον κεράσαμε έναν καφέ, αφού μας έλυσε τα χέρια!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://rdrop.link/
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal