Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Δες δωρεάν και ζωντανά τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα: Δωρεάν και ζωντανά
Σήμερα, μπορούμε να παρακολουθήσουμε δωρεάν και ζωντανά τον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ ανάμεσα στις δύο μεγαλύτερες ομάδες της Ισπανίας και δύο από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον πλανήτη! Αναφερόμαστε φυσικά στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα, οι οποίες αναμετρώνται στις 21:00 σε δωρεάν και ζωντανή μετάδοση από την τηλεόραση του ACTION24. 

Αυτή η τιτανομαχία, εκτός του γοήτρου, έχει ακόμα ένα ενδιαφέρον στατιστικό. Οι «μπλαουγκράνα» έχουν στην τροπαιοθήκη τους 13 κύπελλα Σούπερ Καπ, και από την άλλη οι Μαδριλένοι έχουν ένα λιγότερο, δηλαδή 12. Μπορείς να παρακολουθήσεις ΔΩΡΕΑΝ και ΖΩΝΤΑΝΑ τον μεγάλο τελικό από την ιστοσελίδα του ACTION24 ακολουθώντας τον σύνδεσμο: 


Σου εύχομαι να απολαύσεις τον αγώνα και φυσικά ένας τέτοιο ματς μπορεί να συνοδευτεί με κάτι «βρώμικο» από το αγαπημένο μας e-food. Αν πάλι θέλεις να περιηγηθείς στα Ελληνικά Κανάλια που μεταδίδουν ζωντανά το περιεχόμενό τους από το διαδίκτυο, σου έχω ετοιμάσει μια χορταστική λίστα με όλα τα δωρεάν ελληνικά κανάλια! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram