«Σιωπηλή πέτρα» - Δωρεάν εκπληκτικό μυθιστόρημα από την Ευρυδίκη Αμανατίδου

«Σιωπηλή πέτρα» - Δωρεάν εκπληκτικό μυθιστόρημα από την Ευρυδίκη Αμανατίδου


Περίληψη από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:

Σε ένα απομονωμένο νησί στο Αιγαίο χειμώνες και καλοκαίρια εναλλάσσονται αφήνοντας τη γλυκόπικρη γεύση της ανθρώπινης ματαιοδοξίας. Μέχρι που μια ανασκαφή θα δώσει την αφορμή για το ξύπνημα παθών και αντιπαλότητας. Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στον αρχαιολόγο καθηγητή Παντελή Έξαρχο και τον πρώην διευθυντή των ορυχείων της Δάρκου, τον Αργύρη Κώστογλου, θα φτάσει ένα παιχνίδι εξουσίας στα όριά του. Ο όλεθρος δεν θα αργήσει, πλήττοντας ζωές και συνειδήσεις.
Πόσο μπορεί να περιμένει κανείς την πολυπόθητη κάθαρση και με ποιο τίμημα;
Η Ίρια και ο Νικήτας, η Λυδία και ο Λαέρτης, η Μάρω, ο Αργύρης, ο Παντελής, μαριονέτες όλοι τους σε ένα θέατρο του παραλόγου.

Αθήνα, Βενετία, Μόναχο, Κυκλάδες, 1981-2003. Μόνο συνδετικό στοιχείο στην αέναη αλυσίδα του τόπου και του χρόνου η σιωπηλή πέτρα, η γη που με φειδώ αποκαλύπτει τα μυστικά της.


σ,σ: Το μυθιστόρημα με τίτλο «Σιωπηλή πέτρα» διανέμεται δωρεάν σε PDF μορφή από τις εκδόσεις Σαΐτα και είναι δημιούργημα της συγγραφέως Ευρυδίκης Αμανατίδου, η οποία μάς έχει απασχολήσει αρκετές φορές με δικά της βιβλία αλλά και μεταφράσεις. Όλα δωρεάν και αφιλοκερδώς! 

Είδος αρχείου: PDF
Μέγεθος: 1.72 MB
Σελίδες: 316
Συγγραφέας: Ευρυδίκη Αμανατίδου
Πηγή: saitapublications.gr
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram