SnapedIt - Αφαίρεση αντικειμένων από τη φωτογραφία δωρεάν, με τεχνητή νοημοσύνη

remove objects from photos


Στην ερώτηση αν ήθελες να αφαιρέσεις κάτι από μια φωτογραφία που έχεις τραβήξει, δεν έχεις απαντήσει καταφατικά, μάλλον λες ψέμματα. Όλοι μας θα θέλαμε να είχαμε τη δυνατότητα αφαίρεσης προσώπων, αντικειμένων ή οτιδήποτε μας ενοχλεί από μια φωτογραφία. Πώς θα σου φαινόταν τώρα, αν μπορούσες εύκολα, γρήγορα και απλά να το κάνεις πράξη, και μάλιστα χωρίς καμία τεχνική γνώση; 
 
Σ' αυτό θα σε βοηθήσει το Snapedit. Βασικά θα κάνει όλη τη δουλειά για σένα και θα γίνει σίγουρα ένα από τα αγαπημένα σου εργαλεία! Το Snapedit είναι μια δωρεάν online πλατφόρμα που αφαιρεί αντικείμενα, κείμενα, ανθρώπους ή οτιδήποτε άλλο θέλεις από φωτογραφίες, με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης.Με απλά βήματα μπορείς να διορθώσεις τη φωτογραφία σου αφαιρώντας τα στοιχεία που δε θέλεις.

Αρχικά, μπαίνεις στο Snapedit και ανεβάζεις τη φωτογραφία μέσω του πλήκτρου «Μεταφόρτωση εικόνας». Μπορείς επίσης να τη σύρεις (drag and drop). Έπειτα, επιλέγεις το Auto AI που «καταλαβαίνει» τα αντικείμενα της φωτογραφίας, ή χρησιμοποιείς το εργαλείο και επιλέγεις χειροκίνητα αυτό που θέλεις να σβήσεις. Πατάς «αφαιρώ» και το αντικείμενο έχει εξαφανιστεί! Αυτό που έχεις να κάνεις τώρα είναι να αποθηκεύσεις τη φωτογραφία σου, πηγαίνοντας στην πάνω δεξιά πλευρά πατώντας το κουμπί «Κατεβάστε».

Το Snapedit θα το βρεις και ως δωρεάν εφαρμογή, για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS. Εκεί υπάρχουν και περισσότερες λειτουργίες επεξεργασίας πέρα της κατάργησης αντικειμένων που σίγουρα θα χαρείς να ανακαλύψεις!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: snapedit.app/

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal