The Thing 2 - Το παιχνίδι που έφτιαξαν fans της ομώνυμης ταινίας εντελώς δωρεάν για τον υπολογιστή σου

The Thing 2 - Το παιχνίδι που έφτιαξαν fans της ομώνυμης ταινίας


Το The Thing 2 είναι ένα δωρεάν παιχνίδι ρόλων (RPG) που αναπτύχθηκε με το RPG Maker VX Ace, στο οποίο συνεχίζεις την ιστορία της θρυλικής ταινίας The Thing του 1982, σε σκηνοθεσία John Carpenter και εμπνευσμένο από το βιντεοπαιχνίδι «The Thing» του 2002. Είναι φτιαγμένο από fans της ταινίας και πραγματικά η δουλειά που έχουν κάνει είναι εξαιρετική. 

Το σημείο που ξεκινάει το The Thing 2 είναι ότι ο Captain J.F. Blake δεν μπόρεσε να δραπετεύσει από την Ανταρκτική όταν νίκησε «το πράγμα» και δεν μπόρεσε να στείλει κανένα σήμα σε όσους βρίσκονταν έξω. Για το λόγο αυτό, η εταιρεία Gen Inc αποφασίζει να στείλει μια νέα ομάδα για να διασώσει τον Captain Blake και να ανακαλύψει τι συνέβη.
Ο παίκτης, φυσικά, αναλαμβάνει τον έλεγχο αυτής της νέας ερευνητικής ομάδας. Η δουλειά σου συνίσταται στη διαχείριση της ομάδας, στη χρήση του καλύτερου διαθέσιμου εξοπλισμού, στην έρευνα του περιβάλλοντος και στην καταπολέμηση (εναλλάξ) κάθε πλάσματος που θα βρεις στο διάβα σου.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, το οποίο διαρκεί περίπου δέκα ώρες, θα βρεις πολλά διαφορετικά όπλα και αντικείμενα θωράκισης και εξοπλισμού που μπορείς να αντιστοιχίσεις στους χαρακτήρες σου.ώστε να τους έχεις πάντα έτοιμους για μάχη.

Έκδοση: 2.5.3
Μέγεθος: 356 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows
Κατασκευαστής: Richard Smith
Πηγή: macwantsthewhat.com/
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις ακολουθώντας μας στο Facebook, Twitter και Instagram