ΔΩΡΕΑΝ SMS από το ίντερνετ σε κινητά

ΔΩΡΕΑΝ SMS από το ίντερνετ σε κινητά


Κι όμως, φίλες και φίλοι, υπάρχει τρόπος να στείλεις δωρεάν γραπτά μηνύματα (SMS) από το ίντερνετ σε κινητά τηλέφωνα των φίλων ή της οικογένειάς σου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέσω της υπηρεσίας aFreeSms τα πράγματα γίνονται πολύ εύκολα αφού το μόνο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι να εισάγεις τον αριθμό τηλεφώνου, να γράψεις το μήνυμα κειμένου και να κάνεις κλικ στο κουμπί «Send». Τα δωρεάν SMS παραδίδονται άμεσα, τουλάχιστον σ' εμάς που το δοκιμάσαμε. Το καλύτερο είναι ότι δεν απαιτείται καμία εγγραφή στην υπηρεσία! 

Να προσέξεις, πριν στείλεις το μήνυμα, χρειάζεται να επαληθεύσεις (Verification) ότι είσαι άνθρωπος και όχι κάποιο bot, γράφοντας στο αντίστοιχο πλαίσιο τα γράμματα που σου δίνονται. 

Σημαντικό: Τα SMS πρέπει να είναι γραμμένα με λατινικούς χαρακτήρες (Greeklish) διότι δεν αναγνωρίζεται το ελληνικό αλφάβητο. Το δοκιμάσαμε και μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι από την αμεσότητα. Για του λόγου το αληθές, ορίστε ένα screenshot με το μήνυμα που έστειλα στον εαυτό μου: 





Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal