«Εκατομμυριούχος» - Παίξε το γνωστό παιχνίδι γνώσεων στο κινητό σου

Εκατομμυριούχος - Δωρεάν παιχνίδι για android κινητά

Το γνωστό τηλεπαιχνίδι που μεγάλωσε πολλούς από εμάς και που παίζεται και πάλι στην ελληνική τηλεόραση, υπάρχει στο κινητό από την Ελληνική εταιρία «educ8s», η οποία δημιουργεί διασκεδαστικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια για android συσκευές Τώρα λοιπόν έχεις την ευκαιρία να παίξεις στην android συσκευή σου τον «Εκατομμυριούχο» σε μια δωρεάν και καλοσχεδιασμένη εφαρμογή τηρώντας τα περισσότερα στοιχεία που χαρακτηρίζουν το παιχνίδι, όπως είναι οι τρεις βοήθειες για παράδειγμα. 

Στο παιχνίδι πρέπει να απαντήσουμε σωστά σε 16 ερωτήσεις για να φτάσουμε ως το τέλος. Πάνω από 5300 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (trivial) κατάλληλα επιλεγμένες για τον διασκεδαστικό αλλά και επιμορφωτικό τους χαρακτήρα σε ένα app που έχει μέγεθος μόλις 13 MB. 

Επίσης, στο παιχνίδι υπάρχει καταγραφή του σκορ σου και σύγκριση με παίκτες που παίζουν το απ' όλο τον κόσμο αλλά και δυνατότητα μετακίνησης στην κάρτα SD. Το παιχνίδι έχει συμβατότητα με πάρα πολλές και παλιές συσκευές αφού μπορεί να τρέξει σε κινητά με Android 5.0 και νεότερες εκδόσεις. Έχει ξεπεράσει το 1.000.000 κατεβάσματα και ο κόσμος που το χρησιμοποιεί φαίνεται να είναι ικανοποιημένος αφού τα 4.5/5 αστέρια μαρτυρούν την ποιότητα της εν λόγω εφαρμογής. 

Έκδοση: 3.62
Μέγεθος: 13/2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω
Κατασκευαστής: educ8s.com
Πηγή: Google Play
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal