Hall Of People: Η ιστορία του Ανθρώπου μέσα από μια εκπληκτική σελίδα

Η ιστορία του ανθρώπου

Το Hall Of People είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια ενός ανθρώπου ο οποίος δεν μας αφήνει κανένα χαρακτηριστικό για το ποιος είναι παρά μόνο στο footer της σελίδας βλέπουμε το όνομα S. Androulakis. Προφανώς, ο κ. Ανδρουλάκης (από τα Χανιά), εκτός της δημιουργίας του συγκεκριμένου site, θα είναι (φαντάζομαι) και δημιουργός του περιεχομένου.
Και τι περιεχόμενο, καταπληκτικό! Ο κ. Ανδρουλάκης λοιπόν, έφτιαξε το Hall Of People μέσω του οποίου μας παρουσιάζει βιογραφίες σημαντικών ανθρώπων απ' όλο τον κόσμο. Εκτός αυτού, θα δεις κείμενα, και σε χρονικές περιόδους, με όλους τους σημαντικούς σταθμούς της ιστορίας του Σύμπαντος, από το Big Bang μέχρι και την Κρητική Πολιτεία του 1898. 

Μπαίνοντας στην αρχική σελίδα, συναντάς ένα κύριο μενού (στην πάνω μπάρα):

  • Δημιουργοί: Άνθρωποι των Γραμμάτων και των Επιστημών 
  • Αποσπάσματα: Διάφορα αποσπάσματα από τα σημαντικότερα έργα, βάσει της χρονολογίας γέννησης του εκάστοτε συγγραφέα
  • Αποφθέγματα: Διάφορα αποφθέγματα  σημαντικών ανθρώπων
  • Παροιμίες: Σε αλφαβητική σειρά ή ανάλογα την κατηγορία, διάφορες παροιμίες ανά τον κόσμο
  • Ιστορία: Η ιστορία του Σύμπαντος και του Ανθρώπου
  • Ανά Χώρα: Επιλέγεις τη χώρα που σε ενδιαφέρει για να δεις σημαντικά πρόσωπα που κατάγονται από αυτή.

Στην κάτω μπάρα, συνεχίζεται η κατηγοριοποίηση με την ιδιότητα του κάθε σημαντικού Ανθρώπου. Δηλαδή, χωρίζεται σε εννέα (9) κατηγορίες όπως: Ποίηση, Πεζογραφία, Φιλοσοφία, Ψυχολογία, Ζωγραφική, Θέατρο, Επιστήμη, Πολιτική, Μουσική.  

Συμπερασματικά, η ιστοσελίδα Hall Of People αποτελεί μια μοναδική και εξαιρετική Ελληνική συλλογή με σημαντικά Γεγονότα και προσωπικότητες απ 'όλο τον πλανήτη, που αξίζει να βρίσκεται στους σελιδοδείκτες του browser σου. 

Πήγαινε στη σελίδα: Hall Of People (Η Ιστορία του Ανθρώπου)

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal