Φτιάξε Karaoke τραγούδια με την Τεχνητή Νοημοσύνη

4 δωρεάν web apps για να φτιάξεις τα δικά σου κομμάτια karaoke
Σε αυτό το άρθρο θα σου παραθέσω τα καλύτερα δωρεάν λογισμικά αφαίρεσης φωνής από ολόκληρα τραγούδια που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Ένα τέτοιο εργαλείο είναι ικανό να αφαιρέσει τα φωνητικά από ένα τραγούδι και να αποθηκεύσει σε ξεχωριστό ηχητικό αρχείο μόνο τα όργανα του κομματιού, ώστε να τα πάρεις μετά και να δημιουργήσεις τα δικά σου remixes και κομμάτια καραόκε.  

Πρόκειται για διαδικτυακές (web) εφαρμογές που χρησιμοποιούν τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης (AI) για να διαχωρίσουν τα φωνητικά και να σου δώσουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα χωρίς να χρειάζεται να μπλέκεις με περίπλοκες ρυθμίσεις. 

Εκτός από την απομόνωση των οργάνων, μπορείς να απομονώσεις τις φωνές και να τις αποθηκεύσεις ως ξεχωριστό αρχείο. Στα παρακάτω τέσσερα (4) λογισμικά που σου παραθέτω, δεν χρειάστηκε να κάνω λογαριασμό για να τα χρησιμοποιήσω. Επίσης, σε μερικά από αυτά, υπάρχουν κάποιοι περιορισμοί, όσο αναφορά τον μέγιστο αριθμό μουσικών κομματιών που σου επιτρέπεται να χρησιμοποιήσεις την ημέρα. 

Πάμε να τα δούμε: 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal