ShareX: Η Προηγμένη δωρεάν Εφαρμογή Καταγραφής Οθόνης και Κοινής Χρήσης Αρχείων

"Καταγραφή Οθόνης και Κοινή Χρήση Αρχείων με την Προηγμένη Εφαρμογή ShareX

Το ShareX είναι μια δωρεάν και ανοιχτού κώδικα εφαρμογή καταγραφής οθόνης του υπολογιστή με βίντεο και screenshots, για Windows λειτουργικά συστήματα. Προσφέρει μια σειρά χαρακτηριστικών, όπως φωτογράφιση (screenshot) της οθόνης του υπολογιστή, επεξεργασία του screenshot, εγγραφή βίντεο, κοινή χρήση αρχείων και πολλά άλλα. 

Με το ShareX, οι χρήστες μπορούν εύκολα να τραβήξουν στιγμιότυπα οθόνης, να καταγράψουν την οθόνη τους με βίντεο και να μοιραστούν τα αρχεία και τις εικόνες τους με ευκολία. Προσφέρει μια σειρά εύχρηστων επιλογών προσαρμογής όπου οι χρήστες θα μπορούν να εκτελούν βασικές εργασίες επεξεργασίας εικόνας, όπως περικοπή, αλλαγή μεγέθους και προσθήκη υδατογραφήματος. Επιπλέον, το ShareX ενσωματώνεται με διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες αποθήκευσης (cloud), καθιστώντας το ένα βολικό εργαλείο για την κοινή χρήση αρχείων και εικόνων στο διαδίκτυο.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί, ότι προσφέρεται και σε portable έκδοση, για να μπορείς να την έχεις μαζί σου σε ένα φλασάκι χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης στον υπολογιστή. 

Έκδοση: 15.0.0
Μέγεθος: 34 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: SharexX Team
Πηγή: getsharex.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης / (με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης)


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal