Yahoo Weather - Η καλύτερη εφαρμογή της Yahoo αφορά την πρόβλεψη του καιρού και είναι δωρεάν

Εφαρμογή δωρεάν πρόβλεψης καιρού

Το Yahoo Weather είναι μια δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή πρόβλεψης καιρού που διατίθεται για συσκευές Android και iOS. Η εφαρμογή παρέχει στους χρήστες ακριβείς καιρικές πληροφορίες για την τρέχουσα τοποθεσία τους, καθώς και για πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο Yahoo Weather είναι τα όμορφα και δυναμικά φόντα του. Η εφαρμογή εμφανίζει φωτογραφίες υψηλής ποιότητας από πόλεις σε όλο τον κόσμο που αλλάζουν ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τις καιρικές συνθήκες. Αυτό δίνει στο Yahoo Weather μια μοναδική εμφάνιση.

Εκτός από τον όμορφο σχεδιασμό του, το Yahoo Weather έχει πολλά ακόμη να προσφέρει στους χρήστες. Παρέχει ενημερωμένες πληροφορίες για τον καιρό, όπως θερμοκρασία, βροχόπτωση, ταχύτητα ανέμου και άλλα. Οι χρήστες μπορούν επίσης να βλέπουν ωριαίες και 10ήμερες προβλέψεις, καθώς και προειδοποιήσεις για κακοκαιρία στην περιοχή τους.
 
Τέλος, εκτός από πληροφορίες για την τρέχουσα τοποθεσία του χρήστη, η εφαρμογή της Yahoo μπορεί να παρέχει πληροφορίες καιρού για πολλαπλές τοποθεσίες. Οι χρήστες μπορούν να προσθέσουν και να αποθηκεύσουν πολλές πόλεις στη λίστα τους, διευκολύνοντας τον έλεγχο του καιρού για διαφορετικές τοποθεσίες, κάτι ιδανικό για άτομα που μετακινούνται συχνά.

Έκδοση: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (5+), iOS
Κατασκευαστής: Yahoo
Πηγή: Google Play, App Store
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal