Αυτόματη αρχειοθέτηση των email μου ακριβώς εκεί που θέλω

Αυτόματη αρχειοθέτηση email σε φακέλους στο Gmail
Πρόσφατα, ένας αναγνώστης μας στο Facebook έκανε μια ερώτηση που ίσως πολλοί θα θέλατε να γνωρίζετε την απάντηση! Ρώτησε λοιπόν, πώς γίνεται να αποθηκεύονται τα email σε συγκεκριμένους φακέλους/ετικέτες στο Gmail, χωρίς να πηγαίνουν στα εισερχόμενα, και μάλιστα με αυτόματο τρόπο. 

Αυτό, γίνεται λοιπόν, και μάλιστα πολύ εύκολα. Μέσα από τις ρυθμίσεις του Gmail, όπου μπορείς να βάλεις κανόνες σε email που επιθυμείς και να αυτοματοποιήσεις την αρχειοθέτησή τους σε ετικέτες που εσύ έχεις ορίσει από πριν. Όπου ετικέτες, βλέπε φακέλους, διότι στην ουσία είναι το ίδιο και το αυτό. H συγκεκριμένη ρύθμιση βρίσκεται στην καρτέλα «φίλτρα και αποκλεισμένες διευθύνσεις», όπου θα πρέπει να δημιουργήσουμε ένα νέο φίλτρο με τους κανόνες που θέλουμε.

Δεν γνώριζα για τη συγκεκριμένη ρύθμιση και εξεπλάγην όταν έμαθα ότι ο Βασίλης Ταβουλτσίδης έχει δημιουργήσει ήδη ένα βίντεο/οδηγό που εξηγεί βήμα προς βήμα τη διαδικασία της αυτόματης αρχειοθέτησης των emails σε φακέλους.

Μη χρονοτριβούμε λοιπόν, και πάμε να δούμε πως γίνεται: 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal