BaBaDum - Δωρεάν online παιχνίδι εκμάθησης ξένων λέξεων

BaBaDum - Δωρεάν online παιχνίδι εκμάθησης ξένων λέξεων

Το BaBaDum είναι ένα online δωρεάν παιχνίδι εκμάθησης λέξεων που καλεί τους παίκτες να αντιστοιχίσουν μια σειρά από τυχαίες λέξεις με τα αντίστοιχα εικονίδια. Το παιχνίδι έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους ανθρώπους να μάθουν και να βελτιώσουν τις γνώσεις στο λεξιλόγιο διαφόρων γλωσσών. Θεωρώ ότι αυτό το παιχνίδι είναι ένας διασκεδαστικός και ελκυστικός τρόπος για να δοκιμάσει και να επεκτείνει κανείς το λεξιλόγιό του.

Το παιχνίδι είναι απλό στο παίξιμο αλλά αρκετά απαιτητικό ώστε να κρατάει τους παίκτες σε εγρήγορση. Διαθέτει συνολικά 1500 λέξεις και 5 διαφορετικά στυλ παιχνιδιού. Εκτός των εικόνων και των λέξεων, υπάρχει και η ηχητική περιγραφή αυτών στη γλώσσας που έχεις επιλέξει να το ακούς. Το περιβάλλον του είναι φιλικό προς το χρήστη και τα γραφικά είναι πολύχρωμα και ελκυστικά. Το BaBaDum επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν από 21 διαφορετικές γλώσσες, ανάμεσά τους και η Ελληνική. Αυτό το καθιστά ένα εξαιρετικό εργαλείο για άτομα που μαθαίνουν μια νέα γλώσσα ή προσπαθούν να βελτιώσουν την επάρκειά τους σε μια συγκεκριμένη.

Ένα από τα πράγματα που μου αρέσει στο BaBaDum είναι ότι προσαρμόζεται στο επίπεδο δεξιοτήτων του παίκτη. Το παιχνίδι γίνεται όλο και πιο απαιτητικό καθώς ο παίκτης προχωράει, αλλά ποτέ δεν είναι τόσο δύσκολο ώστε να απογοητεύει. Το παιχνίδι παρακολουθεί επίσης την πρόοδο του παίκτη (πρέπει να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή), ώστε να μπορεί να δει πόσο καλά τα καταφέρνει και πού πρέπει να βελτιωθεί.

Συνοψίζοντας, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το BaBaDum σε όσους αναζητούν έναν διασκεδαστικό και αποτελεσματικό τρόπο για να μάθουν και να βελτιώσουν τις λεξιλογικές τους δεξιότητες. Είτε μαθαίνεις γλώσσες είτε απλά ψάχνεις έναν διασκεδαστικό τρόπο να περάσεις την ώρα σου, αυτό το παιχνίδι είναι μια εξαιρετική επιλογή.


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal