Easy Gifer - Φτιάξε τα δικά σου GIF εύκολα και γρήγορα

Φτιάξε GIF με ένα δωρεάν πρόγραμμα για Windows

To Easy Gifer είναι ένα έξυπνο και ανοιχτού κώδικα λογισμικό, εντελώς δωρεάν, που πραγματικά αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η ευκολία στη χρήση του. Χωρίς περίπλοκες ρυθμίσεις, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το βίντεο που θέλεις να μετατρέψεις σε GIF, να κόψεις στα σημεία που θέλεις και να ορίσεις την ταχύτητα παιξίματος. Η συνέχεια είναι απλή, αfού με το πάτημα του Start (πράσινο κουμπί με Τικ) ξεκινάει η δημιουργία. Αφού τελειώσει την επεξεργασία του το Easy Gifer, μπορείς να δεις άμεσα το δημιουργημένο GIF σου.

Το Easy Gifer υποστηρίζει τις ακόλουθες επεκτάσεις βίντεο: .3g2, .3gp, .avi, .flv, .h264, .m4v, .mkv, .mov, .mp4, .mpg, .mpeg, .rm, .swf, .vob, .wmv, .srt και πολλές άλλες.

Αν σου αρέσουν τα GIFs και θέλεις να δημιουργήσεις τα δικά σου αντί να ανακυκλώνεις αυτά που έχουν φτιάξει άλλοι, τότε το Easy Gifer είναι για σένα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρόγραμμα είναι portable, δηλαδή δεν χρειάζεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σου. 

Έκδοση: 2.1.0
Μέγεθος: 35 MB
Λειτουργικό σύστημα:
Κατασκευαστής: MachWheel
Πηγή: github.com/MachWheel
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal