Όλη η Ελληνική Τηλεόραση με ένα κλικ στον υπολογιστή σου

Ελληνικά κανάλια, Ελληνική τηλεόραση δωρεάν

Μπορεί να σου έχουμε ετοιμάσει την πιο ωραία και επικαιροποιημένη λίστα για να βλέπεις δωρεάν όλα τα Ελληνικά κανάλια από τον υπολογιστή σου ή από το κινητό σου, δεν παύει όμως να υπάρχουν ωραίες IPTV  λίστες για να παρακολουθείς τα αγαπημένα σου τηλεοπτικά προγράμματα από τον Video Player που διαθέτεις! 
Σήμερα, θα σου παρουσιάσω μία τέτοια λίστα ονόματι Greek-IPTV, την οποία μπορείς να κατεβάσεις εντελώς δωρεάν στον υπολογιστή σου.
Με λίγα λόγια, και για όσους δεν γνωρίζουν, IPTV σε ελεύθερη μετάφραση είναι η Τηλεόραση Πρωτοκόλλου Διαδικτύου (Internet Protocol Television), και πρόκειται για ειδικά streaming links για κάθε τηλεόραση που μεταδίδει βίντεο και ήχο αποκλειστικά και μόνο μέσω μιας σύνδεσης στο ίντερνετ, και όχι διαμέσου των παραδοσιακών μέσων.

Το Greek-IPTV δεν είναι παρά ένα αρχείο κειμένου που περιέχει όλα τα κανάλια την Ελληνικής και Κυπριακής τηλεόρασης, και αποθηκεύεται στον υπολογιστή με κατάληξη M3U, ώστε να μπορείς να το τρέξεις από οποιοδήποτε video player διαθέτεις στον υπολογιστή σου και είναι συμβατό με τέτοιες λίστες. Το πιο γνωστό πρόγραμμα το οποίο τρέχει απροβλημάτιστα τέτοιες λίστες είναι το VLC Media Player. 

Επομένως, το αρχείο που σου δίνω πιο κάτω να κατεβάσεις, είναι μια τέτοια λίστα, η οποία ανανεώνεται τακτικά για να διορθώνονται προβλήματα με τα streaming links. 

Πως κατεβάζω τη λίστα:

Αρχικά, πήγαινε σε αυτή τη σελίδα, όπου βλέπεις άμεσα τη λίστα με τα τηλεοπτικά κανάλια. 
Στη συνέχεια κάνεις δεξί κλικ και «αποθήκευση ως», όπως σου δείχνω στο παρακάτω screenshot, για να την κατεβάσεις στον υπολογιστή σου. 

Ελληνική τηλεόραση

Πλέον, στον υπολογιστή σου κατέβηκε ένα αρχείο με όνομα «Greekstreamtv.m3u», το οποίο είναι και η έτοιμη λίστα με όλα τα Ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια. Απλά κάνεις διπλό κλικ επάνω του για να ξεκινήσει η αναπαραγωγή με το VLC ή με οποιοδήποτε άλλο player διαθέτεις. 




Αν θέλεις να είναι ορατή όλη λίστα των καναλιών μέσα από το VLC, πήγαινε στην καρτέλα «Προβολή» και επέλεξε «Λίστα αναπαραγωγής». Αυτό ήταν! Πλέον έχεις όλη την Ελληνική και Κυπριακή τηλεόραση στον υπολογιστή σου.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal