9 δωρεάν παιχνίδια για να παίζεις όταν δεν έχεις ίντερνετ

δωρεάν παιχνίδια χωρίς ανάγκη σύνδεσης στο διαδίκτυο

Αν παίρνεις τον φορητό υπολογιστή ή το Chromebook μαζί σου σε ταξίδια είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε ως επιβάτης σε αυτοκίνητο, μπορείς να περάσεις την ώρα σου με ευχάριστα παιχνίδια που μπορείς να παίξεις εκτός σύνδεσης.

Οι παρακάτω δωρεάν επιλογές παιχνιδιών μέσω του Chrome Web Store θα σε διασκεδάσουν χωρίς να χρειάζεσαι πρόσβαση στο διαδίκτυο για να τα παίξεις. Φυσικά, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις τίποτα στον υπολογιστή σου, διότι είναι πρόσθετα/επεκτάσεις στο Google Chrome. 


Tank Riders - Offline free game

Ετοιμάσου για μάχη με το Tank Riders, ένα τρισδιάστατο παιχνίδι δράσης. Πρέπει να επιτεθείς στους επερχόμενους εχθρούς πριν σε εξουδετερώσουν. Καθοδηγείς το τανκ σου μέσα από νησιά και σπηλιές με απώτερο σκοπό να εξουδετερώσεις τους αντιπάλους σου. Με τρεις λειτουργίες παιχνιδιού: Campaign, Multiplayer και Invasion, υπάρχει άφθονο υλικό για διασκέδαση.


Spelunky - offline free game

Το Spelunky είναι ένα δωρεάν παιχνίδι εξερεύνησης σπηλαίων που προσφέρει κάτι νέο κάθε φορά που παίζεις - κυριολεκτικά, αφού η διάταξη του σπηλαίου αλλάζει. Στόχος σου είναι να συλλέξεις όσο το δυνατόν περισσότερους θησαυρούς, προχωρώντας σε όσο το δυνατόν περισσότερες σπηλιές.

Στην πορεία θα συναντήσεις εχθρούς που πρέπει να νικήσεις και κινδύνους που πρέπει να ξεπεράσεις. Ευτυχώς, έχεις το έμπιστο σχοινί σου για να σε βοηθήσει να περιηγηθείς με ευκολία στις σπηλιές.


Basket & Ball - Offline free game

Για μια μοναδική εμπειρία παιχνιδιού μπάσκετ, παίξε το Basket & Ball. Με έναν απλό στόχο να ρίξεις την μπάλα στο καλάθι, η πρόκληση αυξάνεται γρήγορα με τους πολλούς γρίφους που πρέπει να λύσεις και τα επικίνδυνα εμπόδια που συναντάς στο δρόμο. Πρόσεξε τη φωτιά, απέφυγε τα καρφιά και χρησιμοποίησε τραμπολίνα για να φτάσεις στο στόχο σου.


Memo-Flip - Offline free game

Το Memo-Flip είναι ένα απλό παιχνίδι μνήμης καρτών. Κάνεις κλικ για να αναποδογυρίσεις δύο κάρτες, προσπαθώντας να βρεις ένα ταιριαστό ζευγάρι. Όσο λιγότερες κάρτες γυρίσεις και όσο πιο γρήγορα τα καταφέρεις, τόσο υψηλότερη θα είναι η βαθμολογία σου.

Είναι ένας τέλειος τρόπος για να γυμνάσεις το μυαλό σου και να βελτιώσεις τη μνήμη σου.


Solitaire - Offline free game

Όταν όλα τα άλλα αποτυγχάνουν, δεν μπορείς να κάνεις λάθος με ένα καλό παιχνίδι πασιέντζας. Αυτή η έκδοση για τον Chrome προσφέρει εννέα διαφορετικές μορφές παιχνιδιού για να διαλέξεις, όπως Klondike, Pyramid, Free Cell και Spider.

Αν σου αρέσει η πασιέντζα, τότε είναι βέβαιο ότι θα απολαύσεις αυτή την offline έκδοση.


Cut the Rope - Offline free game

Παρόλο που το παιχνίδι κυκλοφορεί εδώ και χρόνια, το βραβευμένο Cut the Rope εξακολουθεί να είναι ένα ευχάριστο και ψυχαγωγικό παιχνίδι παζλ. Στόχος σου είναι να ταΐσεις με καραμέλες το χαριτωμένο τέρας που ονομάζεται Om Nom. Για να το πετύχεις αυτό, πρέπει να λύσεις τους γρίφους κόβοντας το σχοινί με τη σωστή σειρά, ενώ παράλληλα προσπαθείς να μαζέψεις τρία αστέρια σε κάθε επίπεδο.


2048 - Offline free Game

Το 2048 είναι ένα δημοφιλές παιχνίδι για τον κόσμο που του αρέσει  να παίζει παιχνίδια που κρατάν σε εγρήγορση το μυαλό. Ξεκινώντας το παιχνίδι, σέρνεις τα πλακίδια προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι αριθμοί στα πλακίδια θα συγχωνευτούν όταν ταιριάξουν. Για παράδειγμα, όταν δύο 4 συνδυάζονται, δημιουργείται το 8. Ο στόχος είναι να συνεχίσεις να συγχωνεύεις και να διπλασιάζεις αριθμούς πριν τελειώσει ο χώρος στο ταμπλό.


Link All - Offline free game

Μια άλλη ευχάριστη πρόκληση για τους λάτρεις των παζλ είναι το Link All. Ενώ το παιχνίδι είναι εύκολο να το μάθεις, είναι δύσκολο να το κερδίσεις. Ο στόχος σου είναι να δημιουργήσεις ένα μονοπάτι που να αγγίζει κάθε έναν από τους κόμβους πριν φτάσεις στο τελικό σημείο. Οι κόκκινες γραμμές είναι τα εμπόδια σου, οπότε πρέπει να κάνεις τις κινήσεις σου γύρω από αυτές.


Little Alchemy - Offline free game

Το Little Alchemy είναι ένα απλοϊκό, αλλά εξαιρετικά εθιστικό παιχνίδι που σε βάζει να συνδυάζεις στοιχεία προκειμένου να δημιουργήσεις κάθε λογής θαυμαστά πράγματα.

Ξεκινάς με μόλις τέσσερα βασικά στοιχεία (αέρας, γη, φωτιά και νερό), τα οποία κάνεις κλικ και τα σέρνεις στο βασικό ταμπλό. Τοποθέτησέ τα το ένα πάνω στο άλλο για να δεις τι συνδυασμούς μπορείς να φτιάξεις. Συνολικά, υπάρχουν 580 συνδυασμοί που μπορείς να ανακαλύψεις.

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal