Goodbudget - Οργάνωσε τα οικονομικά σου με μία απίθανη δωρεάν εφαρμογή

δωρεάν εφαρμογή για διαχείριση οικονομικών εξόδων

Η διαχείριση των οικονομικών μας στις μέρες μας μπορεί να αποτελεί πρόκληση, όμως η τεχνολογία έρχεται να το κάνει πιο εύκολο. Με τη δωρεάν εφαρμογή Goodbudget, μπορείς εύκολα να παρακολουθείς τα έξοδά σου, να ορίζεις το budget σου και να είσαι πάντα κοντά στους οικονομικούς σου στόχους.

Το Goodbudget είναι διαθέσιμο τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS και έχει σχεδιαστεί για να είναι εύκολο στη χρήση και αρκετά ευέλικτο ώστε να ταιριάζει στις ατομικές σου ανάγκες. Μπορείς να δημιουργήσεις προσαρμοσμένες κατηγορίες για τα έξοδά σου. Στη συνέχεια, απλά σημείωνε τις δαπάνες σου για να έχεις εικόνα του προϋπολογισμού σου σε πραγματικό χρόνο. Η εφαρμογή θα σου στέλνει επίσης ειδοποιήσεις όταν πλησιάζεις τα όρια του προϋπολογισμού σου, ώστε να μπορείς να κάνετε προσαρμογές ανάλογα με τις ανάγκες.

Ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Goodbudget είναι το σύστημα προϋπολογισμού με κατηγορίες, το οποίο βοηθά στην οπτικοποίηση των δαπανών. Μπορείς επίσης να συγχρονίσεις προϋπολογισμό σου σε δύο συσκευές (στη δωρεάν έκδοση) και να τον μοιραστείς με μέλη της οικογένειας ή συγκάτοικους, διευκολύνοντας έτσι τον συντονισμό των οικονομικών δαπανών και της αποταμίευσης.

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες προϋπολογισμού, το Goodbudget προσφέρει επίσης μια ποικιλία εργαλείων που βοηθούν στην οικονομική διαχείριση. Μπορείς να ορίσεις οικονομικούς στόχους και να παρακολουθείς την πρόοδό σου, να προβάλλεις αναφορές και διαγράμματα για να αναλύεις τα μοτίβα των δαπανών σου, ακόμη και να εισάγεις αυτόματα συναλλαγές από τον τραπεζικό σου λογαριασμό. Το τελευταίο βέβαια θέλει ιδιαίτερη προσοχή και δεν συνιστάται.

Συνολικά, το Goodbudget είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους επιθυμούν να πάρουν τον έλεγχο των οικονομικών τους και να βελτιώσουν τις δεξιότητες διαχείρισης των χρημάτων τους. Είναι δωρεάν, εύκολο στη χρήση και γεμάτο με χαρακτηριστικά που θα κάνουν τη διαχείριση των οικονομικών ευκολότερη. Τέλος, υπάρχει και η web έκδοση που είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας goodbudget.com.

Έκδοση: 2.13
Μέγεθος: 6MB
Λειτουργικό σύστημα: iOS, Android (5+)
Κατασκευαστής: Dayspring Partners
Πηγή: https://goodbudget.com/
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal