Μετάφραση κειμένου μέσα από εικόνες με το Google Translate

Μετάφραση κειμένου μέσα από εικόνες με το Google Translate

Μετά από το Google Lens για κινητά, πλέον και η εφαρμογή Google Τranslate για υπολογιστές, υποστηρίζει μετάφραση κειμένων που βρίσκονται μέσα σε εικόνες/φωτογραφίες. Η Google χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία που χρησιμοποιεί και το Google Lens (δεν θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά), και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά, όπως βλέπεις και στην εικόνα που ανεβάσαμε. 

Αυτό που έχεις να κάνεις, είναι να πας στο Google Translate και να επιλέξεις το νέο tab «εικόνες». Εκεί, σου δίνεται η επιλογή να ανεβάσεις μια εικόνα από τον υπολογιστή σου και η μετάφραση θα γίνει γρήγορα στη γλώσσα που επιθυμείς. 




Αφού μεταφραστεί το κείμενο, μπορείς να το αντιγράψεις με το σχετικό εικονίδιο της αντιγραφής που υπάρχει στην εφαρμογή. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με ολόκληρη τη μεταφρασμένη εικόνα, αφού πατώντας στο κουμπί «Λήψη μετάφρασης», θα κατέβει στον υπολογιστή σου ολοκληρη η εικόνα.  Αυτό ήταν, είσαι έτοιμος! 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal