Icecream Photo Editor - Δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων

επεξεργασία εικόνων με το icecream photo editor

Το Icecream Photo Editor, είναι ένα δωρεάν πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνων με το οποίο μπορείς εύκολα να προσθέσεις κείμενο, αυτοκόλλητα, πλαίσια, να φτιάξεις κολάζ, να σχεδιάσεις ελεύθερα, να περιστρέψεις/αναποδογυρίσεις/κόψεις/ να αλλάξεις το μέγεθος των φωτογραφιών και πολλά άλλα. 

Το Icecream Photo Editor σχεδιάστηκε για να είναι όσο το δυνατόν πιο απλό στη χρήση, ενώ παράλληλα προσφέρει πολλές και ωραίες δυνατότητες επεξεργασίας. Το περιβάλλον εργασίας είναι οργανωμένο και απλό στη χρήση. Όλα τα εικονίδια των λειτουργιών περιλαμβάνουν λεπτομέρειες με hover-over επεξήγηση, ώστε να μη χρειάζεται να μαντεύεις. 

Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις την επιλογή αυτόματης βελτίωσης εικόνας, η οποία σε βοηθάει άμεσα να τελειοποιήσεις τη φωτογραφία σου. Περιλαμβάνει επίσης ένα πολύ ωραίο εργαλείο για να φτιάχνεις κολάζ, το οποίο διαθέτει πολλά και διαφορετικά πρότυπα.

Το Icecream Photo Editor υποστηρίζει τα πιο δημοφιλή μορφότυπα εικόνων όπως: JPG, JPEG, PNG, GIF, TIFF και BMP. Τέλος, μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις το Icecream Photo Editor για να βοηθήσεις στην οργάνωση της συλλογής των φωτογραφιών σου. 

Έκδοση: 1.25
Μέγεθος: 26 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All
Κατασκευαστής: icecream apps
Πηγή: icecreamapps.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal