I'm still okay - Δωρεάν υπηρεσία καθημερινού check in για άτομα που μένουν μόνα τους

παρακολούθηση ηλικιωμένων

Πώς θα σου φαινόταν να ζεις μόνος σου, μέσα στην ηρεμία που ίσως επιζητείς, αλλά να έχεις και την ασφάλεια ότι οι αγαπημένοι σου θα ειδοποιηθούν με κάποιον τρόπο όταν και αν προκύψει κάποιο πρόβλημα;

Το I'm Still Okay είναι μια δωρεάν υπηρεσία check-in για άτομα που ζουν μόνα τους, αλλά κυρίως για ηλικιωμένους. Προσφέρει τη δυνατότητα σε αυτά τα άτομα να έρχονται σε συχνή επικοινωνία με τους οικείους τους, χωρίς να διαταράσσεται η ηρεμία τους, αλλά και χωρίς να έχουν ειδικές τεχνικές γνώσεις.

Ο τρόπος που λειτουργεί είναι απλός, όπως θα έπρεπε από μία τέτοια εφαρμογή. Ο χρήστης δημιουργεί ένα λογαριασμό στην ιστοσελίδα και έπειτα καλείται να επιλέξει τη συχνότητα των check in (24 ή 48 ώρες) και τις επαφές που θα ειδοποιηθούν σε περίπτωση που παραστει ανάγκη, μαζί με το αντίστοιχο μήνυμα/email που θα λάβουν. Έπειτα καθημερινά θα λαμβάνει (ο μοναχικός τύπος ή ο ηλικωμένος) ένα mail, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα και μόνο κουμπί. Πατώντας το κουμπί το check in γίνεται και ο χρήστης δηλώνει πως όλα είναι κανονικά.

Σε περίπτωση που μία μέρα δεν πατηθεί το κουμπί, η ειδοποίηση πηγαίνει προς τις επαφές που έχουν οριστεί. Έτσι λοιπόν, αν συμβεί κάτι άσχημο, συγγενείς και φίλοι θα μπορέσουν να ενημερωθούν άμεσα και να προλάβουν καταστάσεις.

Η υπηρεσία είναι εντελώς δωρεάν και ο δημιουργός της είναι ο 73χρονος David Freidberg!

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: imstillokay.com

Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal