Infinite Painter - Μία ισχυρή δωρεάν εφαρμογή ζωγραφικής για smartphone

Εφαρμογή ζωγραφικής δωρεάν

Το Infinite Painter είναι μια δημοφιλής δωρεάν εφαρμογή σχεδίασης και ζωγραφικής για συσκευές Android και iOS. Πρόκειται για μία ισχυρή εφαρμογή, κατάλληλη τόσο για αρχάριους όσο και για επαγγελματίες καλλιτέχνες.

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά του Infinite Painter είναι οι επιλογές που δίνει για τη ρύθμιση των πινέλων του. Οι χρήστες μπορούν να ρυθμίσουν τα πάντα, από το μέγεθος και το σχήμα του πινέλου μέχρι την υφή και την αδιαφάνεια. Αυτό το επίπεδο ελέγχου επιτρέπει τη δημιουργία έργων με διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά και πραγματικά πολύπλοκα έργα. Επιπλέον, ο αλγόριθμος της εφαρμογής μπορεί να μιμείται τις κινήσεις των πινέλων του αληθινού κόσμου, προσφέροντας στους χρήστες μια πιο αληθοφανή εμπειρία ζωγραφικής, κάτι που ενισχύεται ακόμη περισσότερο αν χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με γραφίδα.

Η εφαρμογή προσφέρει επίσης υποστήριξη layer ακόμη και στη δωρεάν έκδοσή της, επιτρέποντας στους χρήστες να εργάζονται σε πολλαπλά επίπεδα του έργου τους. Αυτό διευκολύνει την προσθήκη βάθους και διάστασης στις δημιουργίες. Επιπλέον, το Infinite Painter προσφέρει μια σειρά εργαλείων για την επεξεργασία και το μετασχηματισμό των έργων, όπως το εργαλείο επιλογής και το εργαλείο μετασχηματισμού.

Τέλος, εκτός από τη δωρεάν έκδοση, το Infinite Painter προσφέρει και μια έκδοση επί πληρωμή με ακόμη περισσότερες δυνατότητες. Αυτή η έκδοση περιλαμβάνει ακόμη περισσότερα πινέλα, δυνατότητα χρήσης περισσότερων layer και πρόσβαση σε επιπλέον εργαλεία επεξεργασίας.
 
Έκδοση: 7.0
Μέγεθος: Διαφέρει ανάλογα τη συσκευή
Λειτουργικό σύστημα: Android (7+), iOS
Κατασκευαστής: Sean Breakfield
Πηγή: infinitestudio.art
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal