Rewind: Music Time Travel - Ένα δωρεάν ταξίδι σε προηγούμενες δεκαετίες και διαφορετικά μουσικά είδη

Εφαρμογή δωρεάν μουσικής

Το Rewind: Music Time Travel είναι μια μοναδική δωρεάν εφαρμογή αναπαραγωγής μουσικής που διατίθεται για Android και iOS. Η συγκεκριμένη εφαρμογή ταξιδεύει τον χρήστη στο χρόνο, επιτρέποντάς του να ακούσει μουσική από διαφορετικές εποχές και είδη.

Το κύριο χαρακτηριστικό της Rewind είναι η «Μηχανή του Χρόνου», η οποία επιτρέπει στο χρήστη να επιλέξει μια δεκαετία και να ακούσει τα πιο δημοφιλή τραγούδια εκείνης της εποχής. Επιπλέον, ο χρήστης μπορεί να εξερευνήσει και διάφορα είδη όπως ροκ, ποπ, τζαζ και άλλα. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα μουσικών κομματιών, αρχίζοντας από τη δεκαετία του 1950 έως σήμερα, κάτι που λατρέψουν άτομα όλων των ηλικιών.

Εκτός από τη Μηχανή του Χρόνου, το Rewind προσφέρει προεπιλεγμένες έτοιμες λίστες αναπαραγωγής. Αυτές έχουν διάφορα θέματα όπως Ταξίδι με το αυτοκίνητο, 80s Party και Chill Out. Φυσικά, υπάρχει η δυνατότητα δημιουργίας λίστας και από τον ίδιο τον χρήστη και τη δυνατότητα να διαμοιραστεί σε φίλους.

Τέλος, ένα από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά της εφαρμογής είναι η δυνατότητα προβολής του ιστορικού των τραγουδιών που έχουν αναπαραχθεί. Αυτό διευκολύνει την εκ νέου ανακάλυψη παλαιών αγαπημένων τραγουδιών ή τη συνέχεια τους από εκεί που είχε διακοπεί η αναπαραγωγή.

Έκδοση: 1.3
Μέγεθος: 8MB
Λειτουργικό σύστημα: Android (7+), iOS
Κατασκευαστής: Ziad Al Halabi
Πηγή:  backtrackitapp.com/rewind/
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal