StayAwake - Κράτα «ξύπνιο» τον υπολογιστή σου

StayAwake - Κράτα «ξύπνιο» τον υπολογιστή σου

Το StayAwake είναι ένα απλό δωρεάν πρόγραμμα για Windows και MacOS που σε βοηθά  να κρατάς το σύστημά σου «ξύπνιο» χωρίς να επηρεάζει τη ροή εργασίας σου.

Το πρόγραμμα ενεργοποιείται μόνο όταν δεν κάνεις καμία κίνηση με το ποντίκι και είναι χωρίς γραφικό περιβάλλον,  αφοσιωμένο στον σκοπό του, δηλαδή να χρησιμοποιηθεί ως ένα απλό εργαλείο γραμμής εντολών.

Πως λειτουργεί
Εάν σε διάστημα 15 δευτερολέπτων δεν κουνήσεις το ποντίκι σου, το StayAwake θα μετακινήσει αυτόματα τον κέρσορα του ποντικιού για περίπου 100 έως 150 pixels τυχαία. Αυτό θα γίνεται συνεχώς μέχρι να ξαναπιάσεις το ποντίκι στα χέρια σου. Εάν εργάζεσαι στον υπολογιστή, το πρόγραμμα δεν θα κάνει απολύτως τίποτα!

Το StayAwake δεν χρειάζεται εγκατάσταση και μόλις το τρέξεις θα ανοίξει ένα παράθυρο γραμμής εντολών. Απλά το αφήνεις όπως έχει! 
Σημαντικό: Αν το Antivirus που έχεις στον υπολογιστή «αντιδράσει» κατεβάζοντας το πρόγραμμα, μην του δίνεις σημασία, διότι το αρχείο είναι τσεκαρισμένο και φυσικά  πεντακάθαρο! 

Έκδοση: 0.2.4
Μέγεθος: 1.41 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All, Mac
Κατασκευαστής: Krystian
Πηγή: Github
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal