What Came First - Ένα δωρεάν παιχνίδι γνώσεων της Google

Δωρεάν παιχνίδι της Google γνώσεων

Το What Came First είναι ένα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό παιχνίδι που δημιούργησε η Google και ανήκει στην κατηγορία των Expirements with Google. Πρόκειται για ένα πολύ απλό παιχνίδι γνώσεων που προκαλεί τους παίκτες να μαντέψουν ποιο ιστορικό γεγονός, έργο τέχνης ή εφεύρεση ήρθε πρώτο.

Οι ερωτήσεις έχουν σχέση με 6 κατηγορίες: τέχνη, μουσική, κινηματογράφος, αρχιτεκτονική, εφευρέσεις και διάσημες προσωπικότητες. Κάθε φορά παρουσιάζονται στους παίκτες δύο γεγονότα, εφευρέσεις ή αντικείμενα, και εκείνοι πρέπει επιλέξουν ποιο από αυτά υπήρξε πρώτο. Με κάθε σωστή απάντηση, οι παίκτες κερδίζουν πόντους, ενώ παίζει ρόλο και η ταχύτητα επιλογής της απάντησης! Οι καλύτερες επιδόσεις καταγράφονται στον πίνακα κατάταξης που περιλαμβάνει άτομα από όλο τον κόσμο.

Προκαλώντας τους παίκτες να σκεφτούν τη σειρά με την οποία συνέβησαν βασικά γεγονότα, το What Came First τους ενθαρρύνει να μάθουν για το παρελθόν και την ιστορία της τεχνολογίας και των τεχνών. Τέλος, το What Came First «γυμνάζει» δεξιότητες όπως η μνήμη, η ικανότητα επίλυσης προβλημάτων και η κριτική σκέψη.

Μπορείς να παίξεις εντελώς δωρεάν το παιχνίδι γνώσεων της Google μέσα από τον παρακάτω σύνδεσμο.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://experiments.withgoogle.com/what-came-first
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal