Άρμπεναρκ - Δωρεάν όλη η σειρά βιβλίων φανταστικής λογοτεχνίας του Κώστα Βουλαζέρη

Άρμπεναρκ - Δωρεάν όλη η σειρά βιβλίων φανταστικής λογοτεχνίας του Κώστα Βουλαζέρη

Ο πολυγραφότατος συγγραφέας φανταστικής λογοτεχνίας και επιστημονικής φαντασίας, Κώστας Βουλαζέρης, έχει γράψει «τόνους» βιβλίων, που τα διαθέτει εντελώς δωρεάν σε ηλεκτρονική μορφή μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας. Ήδη, από τα παραπάνω γραφόμενα, θα έπρεπε να τρέφουμε κάποιον θαυμασμό για τον συγγραφέα, μόνο από την κίνηση αυτή, δηλαδή της δωρεάν διάθεσης των βιβλίων του. 

Όπως είναι φυσικό, ως ιστοσελίδα που προσφέρει δωρεάν καλούδια, έχουμε την υποχρέωση να παρουσιάσουμε το έργο του, όπως και κάναμε μέχρι τώρα με το μεγαλύτερο μέρος αυτού όπως τα: «Θρυμματισμένο Σύμπαν» και «Το Παιχνίδι των Ράζλερ» 

Αυτό που έμεινε, είναι μια ακόμη τεράστια σειρά βιβλίων που διαδραματίζεται στον φανταστικό κόσμο του «Άρμπεναρκ», η οποία είναι και η παλαιότερη σειρά φανταστικής λογοτεχνίας του συγγραφέα, αφού γράφτηκε την περίοδο 1999 έως και 2003. Φυσικά, όλο το έργο του είναι δωρεάν και απαρτίζεται από δύο ενότητες και συνολικά 19 βιβλία: την Επιστροφή των Θεών και το Διαιρεμένο Βασίλειο.

Η «Επιστροφή των Θεών» είναι μια επική ιστορία που διαδραματίζεται στον φανταστικό κόσμο Άρμπεναρκ: έναν μαγευτικό αρχαίο κόσμο, όπου στρατοί συγκρούονται και Πνευματιστές υφαίνουν μάγια· έναν κόσμο που οι θεοί του έχουν προ πολλού πεθάνει, και η ισορροπία του βασίζεται σε τρία Κέντρα Σταθερότητας, ενώ δύο ήλιοι και τέσσερα φεγγάρια βρίσκονται στους ουρανούς· έναν κόσμο γεμάτο ήρωες και σκοτεινούς δολοπλόκους, γεμάτο μοχθηρούς δαίμονες και αινιγματικά Πνεύματα· έναν κόσμο όπου άνθρωποι ζουν, μάχονται, ερωτεύονται, και πεθαίνουν: έναν ζωντανό κόσμο.

Το «Διαιρεμένο Βασίλειο» είναι μια συνέχεια της Επιστροφής των Θεών· πρέπει να το διαβάσεις μόνο αφότου έχεις διαβάσει την Επιστροφή των Θεών, αλλιώς, να είσαι σίγουρος, θα καταλάβεις πολύ λίγα από την πλοκή του, ενώ θα χάσεις και πολλές από τις εκπλήξεις και το ενδιαφέρον της Επιστροφής.


Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από τα 19 βιβλία, υπάρχουν και δύο Διηγήματα, τα οποία διαδραματίζονται πριν από τα γεγονότα της Επιστροφής των Θεών. Μπορείς να τα κατεβάσεις από εδώ:


Μια σειρά φανταστική; λογοτεχνίας δε θα μπορούσε να λείπει η ξεχωριστή διάθεση των χαρακτήρων του, αλλά και οι χάρτες όπου διαδραματίζονται οι ιστορίες. Μπορείς να τα κατεβάσεις από εδώ: 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal