Do I Need an Umbrella Today - Μία ιστοσελίδα για να μη γίνεις ποτέ... παπί

Θα βρέξει σήμερα;

Το Do I Need an Umbrella Today είναι μία απλή ιστοσελίδα που σου παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον καιρό στην περιοχή σου καθώς και συγκεκριμένα για το αν θα χρειαστείς ομπρέλα την τρέχουσα ημέρα. Η ιστοσελίδα έχει ένα καθαρό και μινιμαλιστικό περιβάλλον, διευκολύνοντας σε να λάβεις την πληροφορία που θες, χωρίς να χάνεσαι μέσα σε αυτήν.

Για να χρησιμοποιήσεις την ιστοσελίδα, απλώς εισάγεις την τοποθεσία σου. Στη συνέχεια, αυτή θα εμφανίσει τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες στην περιοχή, μαζί με μια απλή απάντηση «ναι» ή «όχι» στο ερώτημα αν θα χρειαστείς ομπρέλα σήμερα. Η ιστοσελίδα παρά την απλή λειτουργία της είναι χρήσιμη για όποιον θέλει να προγραμματίσει τη μέρα του και να είναι προετοιμασμένος για οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, πριν βρεθεί βρεγμένος.

Ταυτόχρονα υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργήσεις ειδοποιήσεις. Πατώντας στο «Create Alert» η ιστοσελίδα θα σε ρωτήσει τι ώρες είσαι συνήθως έξω και πόσες ώρες πριν θέλεις να λάβεις την ειδοποίησή. Έπειτα δίνοντας τι διεύθυνση mail σου θα λαμβάνεις email κάθε μέρα που υπάρχει πιθανότητα βροχής και πρέπει να πάρεις μαζί σου ομπρέλα!

Με το Do I Need an Umbrella Today μπορείς να είσαι πάντα ενήμερος για τον καιρό και να προγραμματίζεις πιο εύκολα την καθημερινότητά σου.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://umbrellatoday.app/#!/today-in/
 
Συντάκτης του άρθρου: Χρήστος Χιωτέλλης


Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal