Τα 5 καλύτερα δωρεάν εργαλεία παραγωγικότητας για κινητά, σύμφωνα με το ChatGPT

Δωρεάν εφαρμογές παραγωγικότητας για smartphones

Είναι μια συνήθεια που έγινε λατρεία. Δηλαδή να ρωτάμε το ChatGPT για δωρεάν εφαρμογές και να μας απαντάει. Το καλύτερο απ' όλα είναι ότι ταυτιζόμαστε σε πολλές από τις προτάσεις του και δεν έχουμε λόγο να μην τις μοιραστούμε μαζί σου. 
Σήμερα, ρωτήσαμε την τεχνητή νοημοσύνη να μας απαντήσει στις 5 καλύτερες εφαρμογές παραγωγικότητας, οι οποίες να είναι διαθέσιμες σε κινητά Android και iOS και να είναι δωρεάν ή Open Source. Πάμε να τις δούμε. 

LibreOffice Viewer: Είναι μια δωρεάν εφαρμογή για την προβολή, δημιουργία και επεξεργασία εγγράφων, υπολογιστικών φύλλων και παρουσιάσεων. Ανοίγει αρχεία του αντίστοιχου Libre Office για υπολογιστές αλλά και αρχεία της γνωστής σουίτας γραφείου, Microsoft Office. 

Any.do: Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης εργασιών που μας βοηθά να οργανώσουμε τις καθημερινές μας  και προθεσμίες. Περιλαμβάνει επίσης ένα ημερολόγιο για τον συγχρονισμό των ραντεβού μας Διαθέσιμη για Android και iOS.

Google Keep: Είναι μια δωρεάν εφαρμογή σημειώσεων που μας επιτρέπει να αποθηκεύσουμε σημειώσεις, λίστες εργασιών, φωτογραφίες και άλλα. Μπορούμε να συγχρονίσουμε τα δεδομένα μας μεταξύ διαφορετικών συσκευών. Διαθέσιμη για Android και iOS συσκευές. 

Trello: Είναι μια εφαρμογή διαχείρισης διαφόρων έργων, που μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε κάρτες, λίστες και πίνακες για τη διαχείριση των εργασιών μας και να τις μοιραστούμε με συνεργάτες. 

SimpleMind: Με αυτό το εργαλείο, μπορούμε να οργανώσουμε τις σκέψεις και τις ιδέες μας, μέσω διαγραμμάτων σε διαφορετικά επίπεδα, να συνδέσουμε τα στοιχεία μεταξύ τους και να δημιουργήσουμε μια πλήρη εικόνα του θέματος μας. Επιπλέον, η εφαρμογή μάς δίνει τη δυνατότητα να προσθέσουμε εικόνες και σημειώσεις στα διαγράμματά μας, και να τα μοιραστείτε με άλλους χρήστες. Διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές. 

Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal