Πώς το QuiteRSS μπορεί να σε βοηθήσει να παραμείνεις ενημερωμένος

QuiteRSS - Άμεση ενημέρωση από αγαπημένες ιστοσελίδες

Το QuiteRSS είναι ένα δωρεάν λογισμικό που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να ενημερώνεσαι από τα αγαπημένα σου sites από ένα και μόνο σημείο μέσω του πρωτοκόλλου RSS. Είναι ιδανικό για όσους παρακολουθούν ειδήσεις από πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο. 

Το πρόγραμμα μπορεί να διαχειριστεί μεγάλο αριθμό ροών ειδήσεων και σου επιτρέπει να τις οργανώσεις σε φακέλους και καρτέλες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις φίλτρα για να περιορίσεις τον αριθμό των εμφανιζόμενων ειδήσεων. Υποστηρίζει λέξεις-κλειδιά για την οργάνωση και ταξινόμηση των ειδήσεων σε κατηγορίες. 

Επιπλέον, διαθέτει ενσωματωμένο πρόγραμμα περιήγησης και έχεις την επιλογή να ανοίγεις τις σελίδες των ειδήσεων είτε μέσα στο πρόγραμμα είτε από τον browser της επιλογής σου. Επίσης, μπορείς να ρυθμίσεις τον συγχρονισμό και την ενημέρωση των ειδήσεων είτε χειροκίνητα είτε αυτόματα σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα! 

Ένα εκπληκτικό και ανοικτού κώδικα πρόγραμμα που μπορεί να κάνει την ενημέρωσή σου πιο εύκολη και γρήγορη.  Τέλος, υποστηρίζει όλα τα γνωστά λειτουργικά συστήματα όπως Windows, Mac και Linux και εκτός από την εγκαταστάσιμη μορφή, διαθέτει και μια portable. Υποστηρίζει πολλαπλές γλώσσες στο μενού του, ανάμεσά τους και την Ελληνική. 

Έκδοση: 0.19.4
Μέγεθος: 36.7 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows All / Mac / Linux
Κατασκευαστής: QuiteRSS Team
Πηγή: quiterss.org
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal