Βρες το email που θέλεις και ας έχεις χιλιάδες στο Gmail σου

Πως κάνουμε αναζήτηση email στο gmail μας

Όταν είσαι η Google με την πανίσχυρη μηχανή αναζήτησης παγκοσμίως, τότε μπορείς να πάρεις αυτό το εργαλείο και να το χρησιμοποιήσεις σε άλλα προϊόντα σου! Εσύ τι νομίζεις, δεν το κάνει ήδη η Google; Φυσικά το κάνει, και μάλιστα με το Gmail! 

Για όσους δεν το γνωρίζουν, η ενσωματωμένη μηχανή αναζήτησης της Google μέσα στο Gmail, μπορεί να σε σώσει από νευρολόγο ή να σώσει το ίδιο το PC σου, αν δεν πας στον νευρολόγο!  Αυτό σημαίνει ότι όσο ανοργάνωτα έχεις τα email σου, ακόμα και χιλιάδες να έχεις σε χρονική περίοδο 10 ετών, δεν χρειάζεται να ανησυχείς διότι μπορείς να τα εντοπίσεις εύκολα και γρήγορα.
Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να γράψεις κάτι στην αναζήτηση και το gmail θα σου βρει το email που έλαβες ή έστειλες ακόμα κι αν έχουν περάσει χρόνια.
Εντυπωσιακό έ; 
Αν «ψήθηκες» ήδη με αυτά που σου έγραψα, που να δεις και το βίντεο που ετοίμασε ο Βασίλης Ταβουλτσίδης και σου εξηγεί αναλυτικά τη διαδικασία. Πάμε να δούμε το βίντεο: 



Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal