«Toca Life World: Build a Story» - Φτιάξε το δικό σου κόσμο σε αυτό το δωρεάν παιχνίδι για όλη την οικογένεια

Toca Life World: Build a Story
Το «Toca Life World: Build a Story» είναι ένα δωρεάν παιχνίδι που σου επιτρέπει να δημιουργήσεις τον δικό σου κόσμο και να παίξεις με διάφορους χαρακτήρες και τοποθεσίες. Μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις, από να κουρέψεις τη γιαγιά σου μέχρι να φέρεις ένα βραδύποδο στο Skate Park. Ενώ η βασική έκδοση είναι δωρεάν, μπορείς να αγοράσεις περισσότερους χώρους, χαρακτήρες και κατοικίδια από το κατάστημα. Επίσης, κάθε εβδομάδα υπάρχουν δώρα για να προσθέσεις στον κόσμο σου.

Το Toca Life World: Build a Story είναι ένα παιχνίδι που προωθεί τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την ελευθερία των παιδιών. Δεν υπάρχουν σωστοί ή λάθος τρόποι για να παίξεις, παρά μόνο αυτό που σου αρέσει. Είναι ένα παιχνίδι για όλες τις ηλικίες, αλλά σχεδιασμένο κυρίως για παιδιά 4 ετών και άνω. Πρόκειται για ένα ασφαλές, ανοιχτό και διασκεδαστικό παιχνίδι που σέβεται την ιδιωτικότητα των χρηστών.

Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για Android και iOS συσκευές, έχει πολύ καλές κριτικές και το έχουν κατεβάσει πάνω 100 εκατομμύρια χρήστες μόνο σε Android. Οπότε, δε χρειάζεσαι εμάς για να σου πούμε ότι πρόκειται για κάτι που αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. 

σ.σ: Το συγκεκριμένο παιχνίδι, είναι πρόταση του 7χρονου γιου μου. 

Έκδοση: 1.63
Μέγεθος: 996 MB
Λειτουργικό σύστημα: Android 5.0 και άνω, iOS 12 και άνω
Κατασκευαστής: tocaboca.com
Πηγή: tocaboca.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal