O&O Lanytix - Εύκολη και γρήγορη ανάλυση τοπικού δικτύου (LAN)

Εύκολη και γρήγορη ανάλυση τοπικού δικτύου (LAN)

Το O&O Lanytix είναι μια φορητή (portable) δωρεάν εφαρμογή που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη ανάλυση του τοπικού δικτύου (LAN = Local Area Network) με το πάτημα ενός κουμπιού. Αυτό επιτρέπει όχι μόνο την αναγνώριση των συσκευών στο δίκτυο, αλλά και των ιδιοτήτων τους, όπως η διεύθυνση IP, η MAC ή τον κατασκευαστή της κάρτας δικτύου.

Χαρακτηριστικά
  • Αναζήτηση και ανίχνευση συσκευών στο τοπικό δίκτυο (LAN)
  • Προσδιορισμός του ονόματος, της διεύθυνσης IP, της MAC, του λειτουργικού συστήματος, του κατασκευαστή της κάρτας δικτύου, των χρόνων απόκρισης
  • Αρχειοθέτηση των αποτελεσμάτων αναζήτησης
  • Δυνατότητα εξαγωγής αποτελεσμάτων αναζήτησης
  • Εντελώς Δωρεάν

Αν πάντα ήθελες να μάθεις ποιες συσκευές υπάρχουν πραγματικά στο δίκτυό σου, μπορείς να το καταφέρεις πολύ γρήγορα και εύκολα με το O&O Lanytix. Για τον σκοπό αυτό, γίνεται αναζήτηση στο τοπικό δίκτυο για συσκευές και προσδιορίζονται οι αντίστοιχες ιδιότητες, όπως η διεύθυνση IP ή η MAC (= μοναδική διεύθυνση υλικού). Μπορούν επίσης να διαβαστούν οι χρόνοι απόκρισης, το λειτουργικό σύστημα και ο κατασκευαστής της κάρτας δικτύου.

Το O&O Lanytix βοηθά στον εντοπισμό συσκευών που μπορεί να ήταν άγνωστες ή να μην είχαν παρατηρηθεί προηγουμένως. Μπορεί επίσης να βοηθήσει στην ανακάλυψη νέων συσκευών που μπορεί να μην ανήκουν καν στο τοπικό δίκτυο. Για όλες τις συσκευές τηρείται ιστορικό, ώστε να βλέπεις πότε αναγνωρίστηκε για πρώτη φορά μια συσκευή και πότε αναγνωρίστηκε για τελευταία φορά. Εάν οι ρυθμίσεις μιας συσκευής αλλάξουν (π.χ. η διεύθυνση IP), αυτό επίσης καταγράφεται.

Έκδοση: 1.1.1342
Μέγεθος: 2 MB
Λειτουργικό σύστημα: Windows 8 και άνω
Κατασκευαστής: oo-software.com
Πηγή: oo-software.com
Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal