AI Time Machine - Δεν τον εαυτό σου σε άλλη εποχή με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης

Ταξίδι στο χρόνο με τη βοήθεια της τεχνητής νοημοσύνης

Η AI Time Machine είναι μια δωρεάν* web εφαρμογή που χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) για να δημιουργήσει Al εικόνες ενός ατόμου όπως αυτός ή αυτή ενδεχομένως να έμοιαζε σε διαφορετικές περιόδους της ιστορίας. Παίρνει πραγματικές φωτογραφίες ενός θέματος που εσύ ανεβάζεις και τις μετατρέπει σε εκπληκτικά, υπερρεαλιστικά AI avatars που απεικονίζουν το εν λόγω πρόσωπο να εμφανίζεται σε μια ποικιλία θεμάτων από όλο τον κόσμο - από την προϊστορική εποχή έως την εποχή της εξερεύνησης του διαστήματος και όχι μόνο. 

Χρησιμοποιώντας το AI Time Machine, μπορείς να δεις τον εαυτό σου ως Αιγύπτιο Φαραώ, μεσαιωνικό ιππότη, άρχοντα ή κυρία του 19ου αιώνα, αστροναύτη και πολλά άλλα, με λίγα μόνο κλικ και εντελώς δωρεάν. 

Πως το κάνω
Αφού μπεις στην εφαρμογή κάνε κλικ στο «Δοκιμάστε το τώρα» και ακολούθησε τις οδηγίες όπου πρέπει να ανεβάσεις από 10 το ελάχιστο έως και 25 φωτογραφίες σου τραβηγμένες από διαφορετικές γωνίες. Μόλις ανεβάσεις τις απαιτούμενες φωτογραφίες, βάζεις έναν τίτλο και επιλέγεις το φύλο. Στη συνέχεια, η τεχνητή νοημοσύνη θα αρχίσει να λειτουργεί και θα λάβεις ένα email όταν οι εικόνες σου είναι έτοιμες, με έναν σύνδεσμο για να δεις τα αποτελέσματα.

Συνήθως απαιτούνται 30 έως 90 λεπτά για τη δημιουργία του αρχικού μοντέλου από τις ανεβασμένες φωτογραφίες σου. Οπότε, μην απελπιστείς αν δεν σου έρθει email στα πρώτα λεπτά. Το καλό πράγμα αργεί να γίνει, έλεγε η γιαγιά μου. 

* Θα χρειαστείς να κάνεις μια δωρεάν εγγραφή στον επίσημο ιστότοπο της εφαρμογής για να τη χρησιμοποιήσεις. Επίσης, η δωρεάν χρήση της είναι τουλάχιστον για μία φορά. Για παραπάνω θα χρειαστείς ένα συνδρομητικό πακέτο. 


Συντάκτης του άρθρου: Κυριάκος Οικονομίδης

Αν θέλεις να υποστηρίξεις την προσπάθεια μας και να βλέπεις καθημερινά νέα άρθρα με δωρεάν υλικό, μπορείς να το κάνεις με μια δωρεά στο Paypal